Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri aluminiumsfelger

Aluminium felger kan være veldig bli på en bil. Smuss og skitt kan bygge opp svært raskt på felger bare gjennom daglig bruk. Dette kan gjøre dem ikke fullt så imponerende. Ved rengjøring aluminium felger, er det noen ting som du må huske på. Hvis du ikke bruker de riktige kjemikalier og renhold teknikker, kan du lage riper i overflaten av aluminium og ødelegge finish. Hvis du trenger å vite hvordan du rengjør aluminium felger, vil denne artikkelen skissere fremgangsmåten som du må ta. Du trenger
Gummi rengjøring hansker
En aluminium rengjøring løsning
Papirhåndklær
En hageslange
Vis flere instruksjoner
en

Sett på noen gummi rengjøring hansker. Når du arbeider med kjemikalier, er det alltid bedre å være forsiktige. Rengjøring kjemikalier som brukes til å rense aluminiumsfelger kan irritere huden.
2

Spray felgene ned med en aluminium rengjøringsmiddel. Eagle One A2Z dekk og hjul rengjøringsmiddel er trygt å bruke på eloksert, klar belagt, fabrikkmalt og krom felger. Hvis du har en annen type aluminium finish på felger, bruker feil type kjemikalier kan stripe på avslutningen av. Så dobbelt sjekke etiketten på hva rensemiddel du velger å bruke.
3

La trekke i ca 15 minutter. Dette vil bidra til å løfte noe fast på jord av felgen før noen fysisk rengjøring oppstår.
4

Tørk av kanten med en myk papirhåndkle. Dette vil bidra til å kvitte seg fast på skitt på felgen. Unngå å skyve for hardt, som noen stein og skitt som sitter fast under papirhåndkle som du tørker kan føre til riper på felgen.
5

Skyll felgen ned med en hageslange. Skyll fra toppen av hver rim til bunnen. Dette vil presse all skitten mot bunnen og ut av felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120907.html

Previous:
Next:

auto Detailing