Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Motorsykkel setehøyde Krav

Trekke opp ved trafikklysene, når en rytter for bakken med høyrefoten, slips på en fet lapp og faller sidelengs med sykkelen kommer til å hvile på toppen av ham. Unngå dette vanlig ulykke ved å velge en sykkel som passer dine sete høyde krav, en svært viktig del av montering motorsykkelen til rytteren sin for sikkerhet og komfort. For høyt sete kan bety rytter mister sin balanse ved stoppskilt, og for lavt vil føle overfylt med knærne for høyt og armene dypt bøyd ved albuen. Mens den gjennomsnittlige setehøyde av modeller på markedet er mellom 28-32 inches, de kortere enn 5 meter 6 inches kan ha problemer med å finne en kompatibel sykkel, som gjør høyere ryttere med en lengre overkropp og kortere bein. Test kjører en sykkel før du kjøper er den beste metoden for å være sikker på at setehøyden er riktig for deg. Finne Inseam Måling

å ta en inseam måling, lå et par tettsittende bukser på et flatt underlag. Legg alle beinet sømmer oppå hverandre, som om for stryking. Brett opp ett ben og måle innvendig søm fra skrittet til hem. Målingen i inches er din inseam, en nyttig guide når du surfer sykkel vurderinger. Bike setehøyde informasjon for en bestemt modell er funnet på produsentens hjemmeside og i brosjyrer. Å sammenligne sykler, prøv online motorsykkel magasiner hvor dagens modeller er indeksert av setehøyde.
Tre måter å trygt legge til eller trekke Tommer

Prøv et annet par støvler. Hvis din vanlige kjøreutstyr inkluderer boots uten hæl, vurdere iført de med middels hæl for å hjelpe føttene når bakken. Taller ryttere tar på et lavere sykkel kan prøve støvlene med en mindre hæl. Skreddersydde støvler kommer med en rekke hæl størrelser, og støvler for kvinner er mer sannsynlig å ha en høyere hæl.

Mekanisk endre høyden på sykkelen din. Er det verdt prisen? Bike setehøyde kan endres ved å endre oppheng foran og bak ved hjelp av reservedeler for å øke eller redusere setehøyden. Dette er et kostbart alternativ, og må gjøres av noen med gode mekaniske ferdigheter. Hjem modifikasjoner ofte forlate rytter med en sykkel som håndterer dårlig på grunn av suspensjon problemer. Selv små justeringer kan sterkt påvirke håndtering, så ta litt tid å venne seg til endringene i clearance i svinger og ridning på ujevnt underlag.
Om Endre Seat

Skifte sete med en egendefinert en kan legge til eller redusere høyden. En tomme eller mer reduksjon kan skyldes bytte en tungt polstret sete for en spesielt utformet fra tett, men tynnere skum og gel pads. Bytte til et smalere sete vil også hjelpe, men handelen i komfort for fører og passasjer må tas i betraktning.
Styles av sykler og deres setehøyde Krav

Styles av sykler og deres sete høyde krav inkluderer:

Cruisers og chopper stiler er de mest populære valgene for kortere ryttere. De tilbyr flere modeller i lavere sittehøyde enn noen annen klasse.

Motorcross sykler vanligvis har de høyeste setene, passet høyere ryttere, på grunn av det store utvalget av reiser trengs i forgaffelen ved å hoppe grøfter.

Idrett og vanlige street style sykkel seter er høyere i setet, noe som gir god klaring i svinger og komme rundt i byen. De kan trygt senkes 1,5 inches -. Noen flere risikoer jording og sliping av eksosrør og motor foringsrør

Sete høyde krav er forskjellig for hver rytter, så prøv ut forskjellige stiler og størrelser for å se hvilke som passer deg best. Husk alltid at komfort er en viktig del av sikkerheten, bør ingenting avlede oppmerksomheten fra veien og glede av turen.
Begynnelsen Riders

Nybegynner ryttere er tryggere og mer trygg hvis begge føttene kan plasseres flatt på bakken ved et punktum. Det er vanskeligere å opprettholde kontroll over sykkelen når backing ut av en garasje, for eksempel når bare ballene av føttene berører bakken. Mer erfarne ryttere kan trygt takle en høyere sykkel, men selv de støter på problemer når du stopper på ujevnt eller glatt underlag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121014.html

Previous:
Next:

auto Detailing