Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor mye Paint tar det å male et bil?

Mengden av maling som du trenger å kjøpe og bruke til å male bilen varierer, avhengig av mange faktorer. Hvis du vet hva du gjør eller er en profesjonell, vil det ta ca halvparten av beløpet så hvis du gjør dette for første gang. Maling for biler kommer i pre-målt mengder, vanligvis i pints, halv-liter og liter. Husk at det er alltid tryggere å kjøpe mer enn du trenger hvis du aldri har malt et kjøretøy før, i tilfelle fix-ups og ekstra strøk. Maling til ikke å bruke
p Det er mange malinger ikke å bruke når du bestemmer hvordan å male bilen. Først av alt, vil spray maling eller andre malinger som kommer i lignende bokser krever enorme mengder, og vil ikke gi deg en jevn og utseende. Det ville ta ca 30-40 bokser å bruke ett strøk. Ved valg av farger, husk at metalliske farger ikke spres så jevnt eller dekke så vel som ikke-metalliske nyanser. Akryl og emalje er populære valg, men plast nyanser er ikke anbefalt. Å snakke med mekaniker om merke, modell og år av bilen kan hjelpe avgjøre hvilken type maling til å kjøpe også, som noen biler fungerer bedre enn andre med herdere eller uretan maling.
Klargjøre male

Før maling, start med en primer. Maling må reduseres og kuttet med en base coat før du går på et kjøretøy. Regelen er i utgangspunktet å kutte to liter base coat per gallon av farget maling. Det er viktig å forstå hvordan å påføre malingen på bilen din avhengig av farge, konsistens og stil av malingen. Hvis du dekker opp sort lakk med hvit maling, vil det ta flere strøk og mer presisjon enn si, dekker opp hvit maling med svart maling. For et tredje lag ved maling av kjøretøyet, er det anbefalt å kombinere det lag med maling med en klarlakk for å gi en skinnende utseende til malingen. Regelen til denne søknaden er ca 2 liter klarlakk per gallon av farget maling.

Mid-Size Kjøretøy

A mid-size bil kan ta en profesjonell om tre liter maling til å male. Hvis du er uerfaren, ville to eller tre strøk med maling på en bil krever at du bruker omtrent en gallon. Dette vil ta en ekstra mengde maling som du bør kjøpe på forhånd. Hvis du skal male bilen i samme farge, en gallon til en gallon og et halvt skal fungere. Hvis du skal male bilen en annen farge, så er det best å gå med en gallon og en halv til to liter. Du trenger mer maling hvis du skal male døren dørstolper, under panseret og bagasjerommet. Også, hvis du setter lakken i en spray mekanisme, for eksempel en airbrush, vil det skape dobbelt så mye maling.
Store kjøretøy

Maleri en stor lastebil eller bil ville ta en profesjonell om seks til syv liter maling. Hvis du er uerfaren, ville to eller tre strøk med maling på en bil krever omtrent to liter. Hvis du skal male bilen i samme farge, bør to gallons fungere. Hvis du skal male bilen en annen farge, så er det best å gå med en 2 til 2 1/2gallons. Du trenger mer maling hvis du skal male døren dørstolper, under panseret og bagasjerommet. Også, hvis du setter lakken i en spray mekanisme, for eksempel en airbrush, vil det skape dobbelt så mye maling.
Hensyn

alltid se etter overdreven bygge opp hvis du bruker mer enn to eller tre strøk med maling, da dette kan føre til sløvhet, chipping eller avskalling hvis ikke tatt vare på riktig måte. Hvis du male bilen, og det har ikke engang dekning, er den eneste måten å fikse dette dessverre til ganske mye male hele bilen. Husk at jo mer maling er redusert, jo mindre tykk det kommer til å være, derfor jo mindre vil det skjule og skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120950.html

Previous:
Next:

auto Detailing