Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik unngår sol, vind og vær Skade på en bil

Enten du parkere bilen i en garasje, er tiden det er reiser på veien eller sitter på en parkeringsplass nok til å bære ned den malte overflaten i en svært kort perioden. Hvis stedet du velger å ta bedre vare på bilen din og få 10 år eller mer ut av maling, er det noen enkle hvis ikke enkle trinn å følge. Ideen er å belegge malingen med en tynn film som vil gi UV-beskyttelse og motstå riper og vanninntrenging. Du trenger
2-gallon plast bucketHoseSpray nozzleSpongesSponge med nei-scratch skrubbing overflate (valgfritt) Bomull (100 prosent bomull filler er egnet) Bilvask formulaLiquid Glass (eller tilsvarende klarlakk protector)
Show Mer Instruksjoner
en

Velg en dag å jobbe på bilen som er minst 60 grader og sol. De beste temperaturene er i midten av 70-tallet til midten av 80-tallet så metallet ikke blir for varmt. For optimale resultater, er to ganger i året best å utføre denne behandlingen, og de beste tidene er høsten og våren --- når du er sannsynlig å finne moderate temperaturer og sol fra blå himmel.
2

forsiktig vaske bilen med et mildt rengjøringsmiddel utviklet for bil bruk. Tilbring mye tid på å vaske bilen, slik at du fjerner all skitt, voks, tjære, sot, fett eller noe annet som kan samle seg på maling. Vær spesielt oppmerksom på flatene på bunnen av dørene og vippearmer hvor dekkene har sprutet opp saken fra veien. Prøv å fjerne all materie med svampen. Hvis du fortsetter å jobbe på det, vil du vanligvis være vellykket, men hvis du ikke kan få det hele av, bruke no-scratch skrubbing svamp, men bruk den med måte.
3

La bilen tørke før du påfører behandlingen. Tørke av dem med bomull filler vil fremskynde prosessen, men sørg for at vann ikke samles i hovedlysene, dørhåndtak og støtfangere som vil våt din søknad klut eller rulle ned over malingen mens du søker væsken behandling.

4

Fold om en 1-fots firkantet stykke bomull klut (bomull T-skjorter fungerer fint) til en firkant på størrelse med håndflaten din, og hell en liten mengde flytende glass (eller tilsvarende behandling ) - omtrent på størrelse med en mynt -. på ett hjørne av kluten
5

Påfør et tynt jevnt lag med en frem og tilbake bevegelse i små områder om en kvadratmeter i størrelse. Vær forsiktig så du ikke å overlappe ved kantene av rutene, men sørg for at du dekker hele overflaten. Unngå å berøre noen porøs overflate med behandling, inkludert eventuelle plast eller gummi støping eller annen overflate. Få et rent tøystykke når den du bruker begynner å føle litt våt.
6

La behandlingen tørke 20 til 30 minutter. Det vil være pulveraktig hvitt når den er klar til å være polert.
7

Bruk myk, ren bomull materiale, buff hele overflaten til den er ren og blank med lett trykk på og bare forsøker å fjerne pulveraktig film. Søknaden er ikke avhengig av rasping.
8

Påfør et andre strøk etter 2 timer i solen for maksimale resultater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120934.html

Previous:
Next:

auto Detailing