Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri en bildør Jamb i detaljering

Detaljering bilen er et viktig skritt for å opprettholde bilens tilstand og verdi. Hvis korrosjon, rester og andre gunk er lov til å bygge opp funksjonelle komponenter i bilen din, kan de føre til feil i deler. Dette gjelder for døren dørstolper også. Instruksjoner
en

vurdere styrken på renere du må bruke basert på oppbyggingen på innsiden av dørkarmen. Støvsugeren kan, mest sannsynlig, være den samme renere du bruker for hjulene eller andre deler av bilen med mindre du har polert aluminium trim stykker. Noen av disse rengjøringsmidler kan være skadelig.
2

Velg et rengjøringsmiddel basert på hvorvidt det er polert aluminium stykker på youthe r døren dørstolper eller i nærheten av døren dørstolper. Hvis du er usikker på hva renere å bruke, spør advokatfullmektig hos din lokale auto deler butikken. De kan hjelpe deg å velge riktig rengjøringsmiddel for denne prosessen.
3

Spray støvsugeren over hele innsiden av døren dørstolper, være forsiktig med å få det på interiør og elektriske eller arbeider deler av innsiden av kjøretøyet. Bruk en pensel og agitere renere rundt dørstolpen, får inn alle de små områdene å løsne oppbygging.
4

Bruk en lavtrykksvann kilde til å vaske ut all oppbygging og renere. Være forsiktig med å få interiøret for våt. Du vil også bruke en fille for å få renere og gunk off. Teksturen av kluten er ikke viktig i denne søknaden. Hvis det er ekstra bygge opp, bruke en skrubb børste eller andre verktøy for å få den av, være forsiktig så du ikke riper opp lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120890.html

Previous:
Next:

auto Detailing