Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner riper fra plast frontlykter

Som plast frontlys linser alder, har de en tendens til gult og forvrenge den opprinnelige fargen. En annen bivirkning er at de plukker opp riper, noe som også kan forvrenge lys på frontlysene. Selv om du kan håndtere de gulnede og enkle riper med en frontlys restaurering kit, de dypere riper er litt mer involvert for å fjerne, og kan ta litt tid til å fikse riktig. Du trenger
Bøtte med vann
Sliping blokk
1000 -, 2000 - og 3000-sandpapir
Slange og vannkilde
frontlys restaurering kit
Drill
Mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Kjør hånden over frontlys, og føler for riper. Hvis du kan ta en negl på riper, gå videre til trinn to. Hvis ikke, bør du være i stand til å gjøre akkurat det polering del av prosessen;. Hopp til trinn 4.
2

Bløtlegg sandpapir i vannet bøtte i 10 minutter. Så pakk en del av 1000-sandpapir rundt en pussekloss. Fukt ned frontlys og begynne sliping med blokken, holde overflaten fuktig med slangen. Du kommer til å sand ned plast rundt bunnen av slik at du kan til slutt polere ut scratch helt. Du vil at området rundt scratch å være kjedelig i utseende før du fortsetter.
3

Gjenta trinn 2 med 2000-sandpapir, deretter ferdig med 3000-sandpapir. Du vil ha en uniform sløvhet til ripete området, og på dette punktet bør du ikke være i stand til å fange en spiker på den opprinnelige grunnen av.
4

Sett rasping hjulet fra frontlys restaurering kit inn i bore. Påfør en kvart størrelse porsjon av polsk følger med settet på rasping hjulet, og bruke den til frontlys linsen. Slå på drillen og sakte jobbe polish rundt hele overflaten av frontlys, inntil den har et ensartet utseende.
5

Tørk av tørket polish med en microfiber håndkle, og inspisere overflaten av linse for noen riper. Hvis du ser noen, gjenta trinn 4 og gå tilbake over ripete området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121343.html

Previous:
Next:

auto Detailing