Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner maling fra baklykter

Hvis du noen gang i en fender-bender, eller hvis du bare males eller berører opp noen få riper på bilen din, er det en mulighet for at malingen vil ende opp på baklysene. Hvis du er i stand til å få det mens det fortsatt er vått, trenger du bare en tørr klut. Men hvis malingen har hatt tid til å tørke, må du gjøre litt mer arbeid. Heldigvis kan den fjernes. Siden baklykter klø ganske enkelt på de fleste biler, fjerne maling fra dem tar litt omsorg. Du trenger
Bilvask såpe (og vann) Natural spongeWater hoseDetailing leire med lubricantClean bomull clothPolishing compoundBuffer
Vis flere instruksjoner
en

Vask området rundt baklykter med såpe og vann. Bruk en naturlig svamp til å vaske bilen, slik at du ikke skaper riper på overflaten av baklysene eller i klarlakk på lakken rundt baklykter. Prøv å fjerne så mye skitt og rusk som mulig fra baklykter.
2

Tørk området du nettopp vasket med en ren bomull håndkle.
3

Plasser en liten mengde poleringsmiddel på puten av buffer og arbeide poleringsrondell over baklykter uten å snu buffer på. Gjøre noen små sirkler med poleringsrondell. Slå deretter buffer på den laveste innstillingen og fortsette å arbeide buffer rundt i en sirkelbevegelse på baklykter (spesielt over malt område). Ikke legg press på buffer. I stedet la poleringsmiddel og bufferen forsiktig fjerne malingen.
4

Rengjør området med en ren bomull klut når du er ferdig med polering. Det kan fortsatt være flekker av maling som ikke vil komme ut med poleringsmiddel og buffer, eller områder som du ikke kan nå med en buffer.
5

Spray detaljering leire smøremiddel over noen gjenværende malt overflate på halen lys. Gni detaljering leire over malte områdene du ikke kunne komme med en buffer. Gni leire frem og tilbake (ikke i en sirkulær bevegelse). I begynnelsen kan du føle litt motstand. Dette er leire begynner å fjerne maling fra overflaten. Motstanden skal minske etter hvert som malingen kommer av baklykter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121040.html

Previous:
Next:

auto Detailing