Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Refinish Car Paint

Det finnes en rekke grunner til at en bil er maling jobb kanskje trenger omlakkering. Malingen kan være peeling, eller bilen kan være rustne eller har noen annen form av kroppen skade. Hvis du ønsker å Refinish maling slik at den ser ut som ny, kan du ikke bare bruke en ny frakk over den gamle. Dette er en kompleks prosess som involverer sliping over overflaten og gjør at den er helt glatt, og bør ikke bli tatt på av noen uerfarne i bilen maleri. Du trenger:
Såpe og waterWax og fett removerMasking tapeTarpSandpaper (320 og 400 grit) uretan-basert primerUrethane-baserte bilen paintRidged blockPaint gunClear frakk
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør hele overflaten med såpe og vann, deretter bruke en voks /fett remover. Pass på at du fjerner all voks, fett og andre former for forurensing fra den gamle finish.
2

Dekk alle overflater og paneler av bilen som ikke blir refinished, ved hjelp av presenning, maskeringstape eller andre materialer som vil helt maskere disse områdene.
3

Fjern all rust fra overflaten. Du kan være i stand til å fjerne små spor av rust ved hjelp av WD-40 typen olje eller sandblåsing. Hvis det er større, mer betydelig rust, må du kanskje kutte at metall bort og deretter sveise flekker av 22 -. Til 18-gauge metall hjelp av en wire-fôr fakkel
4

Reparasjon noen bulker i panelet. "Pull" eller pund bulke ut igjen ved hjelp av enten en hammer fra innsiden eller en sugekopp med et håndtak på utsiden. Dersom det er store bulker og ønsker deg en perfekt overflate, er du bedre å ha hele panelet skiftes ut.
5

Sand ned all maling som gjenstår på dette panelet. Gni overflaten med 320-sandpapir før den gamle malingen er glatt uten grove områder. Hvis malingen sin top coat er peeling, fjerne all maling fra panelet, en makt slipemaskin kan være nødvendig for denne
6

Prime overflaten, enten det er bart metall eller fortsatt har lag.. Gjelder uretan primer på hele overflaten, og deretter blokkere primer ved å pakke 400-sandpapir rundt en riflet blokk og kjører den mot overflaten for å glatte ut primer og fjern eventuelle glans.
7

Double- kontroller at overflaten er helt ren og tørr, at alle flater ikke blir refinished er maskert og dekket, og deretter bruke den øverste strøk med maling, gjerne med en god maling pistol, bruker selv stryk. Hvis du skal male bart metall, påfør to strøk 15 minutter fra hverandre.
8

Påfør tre tydelige strøk etter at den nye top coat er tørr, venter 15 minutter mellom strøkene for foregående strøk tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121039.html

Previous:
Next:

auto Detailing