Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY løsning til Clean Car Møbeltapetsering

De med barn eller bare aktiv livsstil vet hvor vanskelig det kan være å holde setetrekk i bilen ren. Mellom skitt som er sporet i, kan fett, kaffe søl og livet generelt, holde en ren bil være vanskelig til tider. Det er ikke før ting går tregere i noen minutter som vi skjønner akkurat hva et rot bilen har blitt og ta skritt for å rengjøre den. Det er lett å gjøre det ser bra uten å måtte ta den et sted å betale for å ha det detaljert. Komme i gang

Rens ut av bilen, og dette betyr å få alt ut av gulvene og setene slik at du kan rengjøre. Hvis bilen er et stort rot, ta med en søppelpose med deg og tømme alt du ikke trenger eller ønsker inn i den. Når gulv og seter er klart, bruker en butikk-vac å bli kvitt noen løst smuss og rusk. Støvsuging regelmessig kan bidra til å holde bilens møbeltrekk mye renere.

Samle de tingene du trenger for å rengjøre møbeltrekk grundig. Sørg for at du har hansker, rene kluter og svamper og rengjøringsmidler på klar.
Flekkfjerning

Organiske flekker som kaffe kan rengjøres med en løsning av lik deler hydrogenperoksid og vann. Mette området, og la den sitte i 10 til 15 minutter før du skrubbe den bort med en ren klut. Test et lite synlig område av møbeltrekk for colorfastness før behandling av flekken, som hydrogen peroxide kan noen ganger falmer stoffer.

Blekk flekker fra penner og avis kan enkelt løftes med hårspray og en ren klut. Spray flekken med hårspray, og tørk det bort med kluten. Bruk mer hårspray etter behov, og fortsette å skrubbe forsiktig før blekket er borte.

Dryss maismel, natron eller babypudder på en fett flekken, og la den sitte i 2 til 3 timer før støvsuging den opp. Skrubb området med varmt såpevann og en gammel tannbørste, og skyll med en ren klut dyppet i rent vann. Strø bakepulver på området for å bidra til å trekke ut fuktighet og hjelpe området tørker fortere.
Hjemmelaget Møbeltapetsering Rengjøring Solution

Mens det er flere produkter tilgjengelig hos din lokale auto shop for møbeltrekk rengjøring, det er billigere å lage din egen. Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett en skje med blekemiddel gratis vaskemiddel og en kopp hvit eddik. Skrubb møbeltrekk med en ren klut eller svamp dyppet i løsningen, og skyll området med en ren klut dyppet i rent vann. Gni et rent, tørt håndkle over stoppede møbler for å fjerne overflødig fuktighet, og la vinduene ned til møbeltrekk er helt tørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121086.html

Previous:
Next:

auto Detailing