Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan søke BMW utbedringsfarge

Mange BMW eiere og entusiaster deler et felles bånd i deres kollektiv frustrasjon med produsenten-leverte touch opp maling. Selv formulert for å samsvare mer med maling på sine biler, de fleste brukere finner dem vanskelig å bruke godt. Svaret ligger i teknikken som brukes til å påføre malingen til chips og andre skadede områder av bilens finish. Produsenten, Bavarian Motor Works (Bayerische Motoren Werke AG), gir både en matchende maling og en klar beskyttende belegg. Dessverre, de fleste av brukerne er uforberedt på viskositeten på malingen, og børsten som er inkludert er ikke godt egnet til formålet som det var ment. Dette resulterer ofte i geléaktige klumper av farge som vanligvis føre til en dyr tur til forhandleren verksted. Artikkelen som følger er skrevet for å hjelpe deg å unngå disse problemene. I tillegg til de elementene som du vil trenge, ta med rikelig med tålmodighet. Berøre opp maling på din BMW vil være en langsom prosess, men resultatene vil være verdt det for en jobb som er gjort godt. Sette av en ettermiddag for å gjøre dette, og være veldig forsiktig at du ikke rush gjennom noen av trinnene. Du trenger:
1600-sandpapir (ultra-fine korn)
tannpirker eller tynn kunstnerens pensel
BMW utbedringsfarge
BMW klarlakk
bil voks og kluter (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør chipped området fritt for rusk. Bruk fuktet sandpapir på kantene av chipped området akkurat nok til å gjøre det glatt uten å legge riper. Rengjør og tørk området igjen etter sliping.
2

Påfør utbedringsfarge med en tannpirker med spissen brukket av eller en liten, veldig tynn, myk kunstnerens pensel. Unngå å bruke børsten som følger med maling kit. Tillate en liten mengde maling som jevnt holder seg til tannpirker eller børste. Hvis for mye lakken tannpirker eller børste forsiktig rens den og prøv igjen. Påfør malingen ved å slå lett i sentrum av brikken og la den "kjøre" til kantene, fylle i brikken. Det er viktig at du ikke prøver å faktisk børste eller stryke maling på brikken. Mindre er mer, fordi mange lag med maling vil være nødvendig for å skape en usynlig reparasjon.
3

La malingen tørke i henhold til etiketten instruksjoner.
4 < p> Gjenta trinn 1 til 5 åtte til ti ganger for et optimalt resultat.
5

Bruk ultra-fine ,1600-sandpapir for å forsiktig glatte over hele reparert overflaten hvor brikken pleide å være. Fukt sandpapir og sand så lett som mulig inntil overflaten av reparasjonen er helt flat og glatt. Avslutt med å legge et lag av klarlakk fra settet, slik at den øverste strøk tørke grundig, og bruke bilvoks (hvis ønskelig).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120990.html

Previous:
Next:

auto Detailing