Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Tips for rengjøring en bilens interiør

Å kjøre rundt i en skitten bil er ikke hyggelig, til tross for våre beste anstrengelser for å holde innsiden av våre biler rene, samler de seg smuss, skitt og rusk under normal bruk. Bilens interiør må rengjøres grundig minst en gang per måned, kan følgende tips hjelpe. Stoff og Tepper

Dirty tepper og stoff i bilens interiør kan ha en svært negativ innvirkning på sitt utseende og sin lukt. Å få tepper og stoff i bilen ren krever etter en angitt rekkefølge av trinn. Først, grundig vakuum alt som du kan;. Bruke et vedlegg eller bilvask slange og komme under alle setene samt

Deretter traff setene i bilen med en golfkølle eller andre tunge gjenstander. Du er nødt til å se en god del av skitt og støv dukke opp, støvsuge igjen når den har alle bosettes. Gjør en upåklagelig støvsuging jobb minsker sjansene for en sammenfiltret, skadet utseende interiør.

Avhengig av typer flekker (hvis noen) på bilens tepper og tekstiler, ulike typer flekkfjernere kan være nødvendig. Eksperimenter med milde versjoner, og gradvis bevege seg opp mot heavy-duty flekkfjernere til du finner en som fungerer effektivt. Hvis du trenger å rengjøre alle av teppet og stoff, bruker så lite vann som mulig ved å sprøyte skummende rengjøringsmiddel og bruke en stiv børste til å skrubbe.

Tørk av tepper og stoff med en tørr klut. Når alt er helt tørt, spray det med en beskyttende løsning for å holde fremtidige flekker fra å forårsake for mye skade.
Leather

En fin skinn interiør kan gjøre en stor forskjell i en bil anke, når det er gamle og sprukne, skjønt, kan det se veldig skjemmende. Behandle skinn i bilen hver seks til åtte uker med skinn-beskyttende løsninger, unngå sal såpe, skjønt, så det kan skade bilen lær

Rengjør skinn med spesielle lær-vaskemidler, da. Begynne med sømmene , hvor de mest smuss og skitt samler inn. Flytt utover med en stiv børste, forsiktig rengjøring av skinn til det ser nytt igjen.
Vinyl

vinyl i bilens interiør er materialet som er sannsynlighet for å samle mest skitt, støv og skitt - men det er også den enkleste å rengjøre. Velg en vinyl møbeltrekk renere og bruke en skrubb børste til å bruke den på vinyl deler av bilens interiør, tar spesiell omsorg langs dashbordet for å holde noen av løsningen kommer i kontakt med følsom elektronikk. Langs dashbordet, bruker du en bomullspinne for vanskelige å nå områder. Når alt er plettfrie, behandle det med en vinyl protectant å holde den i topp stand.
Wood

Bruk aldri sterke rengjøringsmidler på veden i bilens interiør, enten det er falsk eller ekte. I stedet, bare å tørke det ned med en myk, fuktig klut. Etter å tørke ned treet grundig, kan du bruke en liten mengde av tre polish å gi den en skinnende glød.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121051.html

Previous:
Next:

auto Detailing