Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Endre viskerarmer

Wiper armene er svært pålitelig deler som sjelden trenger utskifting. Det eneste som gjør utskifting nødvendig er fysisk skade. Denne skaden cosists vanligvis av bøyde armer, rustne ledd eller spenning tap i den interne våren. Noen av disse forholdene kan føre til dårlig kontakt mellom vindusvisker blad og frontruten glass. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
Tapered Post Wiper Arm Replacement
en

Identifiser denne type vindusvisker arm av mutteren som holder armen til vindusvisker innlegget. Mutteren kan være skjult under et deksel som må åpnes eller fjernes. Løfte eller vippe dekselet opp å eksponere mutteren. Det er flere mulige størrelser for denne mutteren.
2

Fjern mutteren helt. Det vil ta mot klokken for å løsne.
3

Løft opp på armen ved omdreiningspunktet og vri fra side til side litt. Det kan være nødvendig å lirke opp på armen for å løsne den. Pakk en skrutrekker med en myk klut og bruke dette til å lirke opp på undersiden av armen.
4

Installer den nye vindusvisker arm i samme posisjon som den gamle arm. Hold det stødig og erstatte mutteren. Stram mutteren godt til. Ikke skru for hardt, da det er mulig å strippe eller bryte pivot innlegget.
Slide Lock Wiper Arm Replacement
5

Se etter en liten tapp i bunnen av viskerarmen å identifisere denne type vindusvisker arm.
6

Pivot pusserarmen bort fra frontruten mens du forsøker å åpne lysbilde lås. Hvis låsen ikke er rustet, bør den være åpen med en fingernegl. En skrutrekker kan settes inn mellom armen og låsetappen å lirke den opp hvis det er nødvendig.
7

Slipp vindusvisker arm mot det åpne lysbilde lås. Løft opp viskerarmen av stolpen.
8

Bytt vindusvisker arm med ny arm. Det kan kreve flere forsøk på å justere armen i samme posisjon som den gamle, som knurling på pivot innlegget ikke tillater å vri armen for å justere den. Den eneste måten å gjøre det på er å løfte den av, slå den litt, og sett den tilbake på pivot.
9

Lukk skyvelåsen kategorien for å fullføre utskiftningen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121021.html

Previous:
Next:

auto Detailing