Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Paint Vinyl på bilinteriør

Vinyl er en av de mest brukte materialer for interiør og kan finnes på alt fra dørpanelene og sentrum konsoller til instrumentbord. Over tid, kan vinyl falme, bli chipped eller bare se datert. Men det kan lett males med vinyl spray maling for en frisk, som nye utseende. Du trenger
Mineral ånder
Vinyl maling
maskeringstape
skrutrekker
Socket sett og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Fjern vinyl delene som skal males fra bilen. Spraymaling skaper mye overspray som du ikke ønsker å få på nærliggende interiør deler. Mest trim er festet med skruer, bolter eller klips.
2

Bruk maskeringstape og papir for å maskere områder rundt trim som ikke kommer til å bli fjernet for å unngå å få overspray på andre deler.


3

Rengjør vinyl delene grundig med white spirit for å fjerne olje, skitt og rester. Klargjøring av overflaten for maling er avgjørende. Tørk delene med en ren, lofri klut.
4

Bruk vinyl spray maling, som kommer i merker som Rustoleum. Rist kan i et minutt eller så før maling. Spray på en lett støvtørking og la malingen tørke i noen sekunder. Påfør tre eller flere strøk, sprøyting med en konsekvent frem-og-tilbake bevegelse ca 10 inches fra overflaten blir malt. La hvert strøk tørke i 10 til 15 minutter før du påfører neste strøk.
5

La den ferdige malingen tørke i 48 til 72 timer før det monteres delene i det indre av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121300.html

Previous:
Next:

auto Detailing