Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj bilmotoren

Detaljering motoren din er en del av en god bil vedlikehold rutine. Smuss og skitt oppbygging blandet med varmen som genereres av motoren kan føre til bilens motordeler å svekkes noe som kan føre til kostbare reparasjoner. Eksperter anbefaler detaljering bilens motor annenhver måned. Du trenger
Air kompressor
hageslange
Engine avfettingsmiddel
Paint brush
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern løse rusk. Dette kan gjøres manuelt eller ved hjelp av en luftkompressor til blåser du forsiktig støvet ut av motoren.
2

Dekk hvilken som helst datamaskin eller elektroniske komponenter med plastposer. De fleste datamaskiner og elektroniske komponentene er i foringsrør som er vanntett. Dekker dem bare gir dem mer beskyttelse.
3

Fukt motoren ved hjelp av en vanlig hageslange. Vanntrykket bør være lett, ikke trykk. Hvis vanntrykket er for høyt, kan vannet trenge inn i motoren og føre til kostbare reparasjoner.
4

Spray en motor avfettingsmiddel på motoren. La motoren avfettingsmiddel å suge på motoren i henhold til produsentens anvisninger. Husk å umiddelbart tørke av motoren avfettingsmiddel som kommer i kontakt med noen malt overflate.
5

Brush noen merkbart skitne områder ved hjelp av en pensel. Bruk milde feiende bevegelser. Kraftig skrubbing kan forårsake skade.
6

Skyll motoren ved hjelp av en vanlig hageslange. Være sikker på å fullstendig skylle av motoren avfettingsmiddel.
7

Tørk motoren med en luftkompressor. Følg denne opp ved å tørke eventuelle gjenværende våte områder ved hjelp av et håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120883.html

Previous:
Next:

auto Detailing