Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage en bil Detailing Flyer

Bil detaljering gjøres typisk av to grunner, enten som et fond raiser eller som forretningsreisende. For at du skal få de nødvendige kunder, lage en bil detaljering flyer. Disse flygeblad kan bli lagt ut hele området og delte ut til å la folk få vite om din bil detaljering. Du kan benytte deg av et desktop publishing program som Microsoft Publisher (eller lignende) for å lage en bil detaljering flyer. Du trenger
bilder eller utklipp
Vis flere instruksjoner
en

Bestem deg for en grunnleggende oppsett for bilen detaljering flyer. Tenk på hva du vil den skal se ut og hva som må være på den. Hvis du bruker noen form for bilde, sørg for at du har enkel tilgang til den fra program du benytter. Finne ut informasjon som skal inkluderes på bilen detaljering flyer. Dette bør omfatte plasseringen og prisene på service, et telefonnummer og andre viktige detaljer. Tegn et oppsett eller ha det i bakhodet.
2

Åpne desktop publishing program til en tom side. Legg noen bilder eller annen grafikk til din bil detaljering flyer. Klikk på "Sett inn bilde"-ikonet for å gjøre dette. Et annet alternativ for å oppnå dette er gjennom å klikke på "Insert" på menylinjen og finne grafikk på datamaskinen. Flytte, redigere og gjør eventuelle andre nødvendige endringer i den.
3

Legg tekst til din bil detaljering flyer. Sett alle detaljene ved hjelp av WordArt, Tekst Frame Tool eller begge deler. Prøv forskjellige størrelser, stiler og farger av skrift, til du finner en passende en. Bruk stort lettlest skrift på bilen detaljering flyer. Gjennomgå flyer og gjør eventuelle endringer til det.
4

Lagre og skriv din bil detaljering flyer. Det er alltid en god idé å lagre en kopi av arbeidet ditt. Du får tilgang til den senere for å bruke den igjen eller gjøre endringer i den. Det kan bli sendt som en fil også. Hvis du ønsker å skrive ut flyer, skriv ut en testside først. Les over bilen detaljering flyer for feil, før du gjør flere kopier av det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120947.html

Previous:
Next:

auto Detailing