Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Vask Car felger og dekk

Har du virkelig elsker din bil? Hvis svaret er ja, så les disse tipsene for å vaske bilen felger og dekk - de vil la bilen ser og føler ny. Når noen ser på en bil, felger og dekk er en av de første stedene øynene bevege seg mot. Hvis du er klar til å handle i eller selge bilen din, sørg for å følge disse instruksjonene for å hjelpe din annenhåndsverdi. Du trenger
Oppvaskmaskin Brush
Bucket
Bilvask Flytende såpe
tannbørste (myk bust)
Tøybleier
Tire shine svamp
Vis flere instruksjoner

en

Du kommer til å vaske felger og dekk, ett om gangen, slik at disse tiltakene vil bli gjentatt fire ganger. Først fyller en bøtte med varmt vann og tilsett flytende såpe. Vanligvis to capfuls av såpe er alt som trengs for en bøtte.
2

Deretter spray felg og dekk grundig med slangen vann for å fjerne all skitt på overflaten. Nå dyppe oppvaskmaskinen pensel i såpe og skrubb utsiden av dekket og felgen.
3

Pat tørke rim og utsiden av dekket med en av dine tøybleier, du bør ha en bleie per hjul. Nå gjelder dekk glans til dekk bare, bør dette gjøre hjulet virke "super svart". Jeg foretrekker et dekk shine svamp i motsetning til spray fordi det er renere.
4

Nå tørk felgen med bleie, og vær spesielt oppmerksom fjerne noen dekk shine materiale som har fått på felgen. Dette vil også fjerne skitt på felgen som ikke har vært skilt eller sprøytes på.
5

slutt dyppe en tannbørste i varmt såpevann og bruke den til å komme i sprekker hvor dine fingre passer ikke på felgen. Sørge for at det er en tannbørste, slik at børstene vil være svært myk og fleksibel. Til slutt, tørk felgen tørr igjen med bleie din.
6

Nyt utseendet av showroom dine felger og hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120946.html

Previous:
Next:

auto Detailing