Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rengjøre Automobile Headliner som proffene

Så du rir i bilen, sette litt leppestift på. Sjåføren treffer en hump og leppestift treffer headliner. Eller barna åpner en boks med brus og det spray over hele headliner. Sigarettrøyk mørkere headliner. Tro det eller ei, kan du være i stand til å ta vare på alle disse problemene med noen få enkle trinn. Les videre for å spare mye penger på å rydde din egen headliner! Du trenger
ren, tørr mikrofiber håndklær
ren tørr klut
skummende non-ammoniakk vindu renere, som Sprayway
lakk tynnere for fettete flekker (leppestift, mascara, fargestift, blekk)

Vis flere instruksjoner
en

Først med en ren tørr mikrofiber håndkle, tørk forsiktig headliner med korn av materialet. Sigarett misfarging og mange andre mørkere agenter kan løsne bare ved å tørke av headliner! Med en ren tørr hvit klut, tørk igjen til slutt. Det kan være ren bare med denne enkle prosess. Hvis du nå ser flekker, går du videre til neste trinn.
2

Bruke skummende renere og et tørt håndkle, spray lett deretter raskt tørke forsiktig, overføre flekken fra headliner til fille. Gjør dette flere ganger til du ser at flekken er borte, og skummet er bobler hvit og ikke lenger discolored.This prosessen fungerer for røyk flekker, kaffe, brus og andre ikke-fettete, vannbaserte flekker.

3

For oil-based/petroleum flekker som stift, blekk og make-up, begynne med en ren headliner, ved hjelp av trinn 1 hvis nødvendig. Nå, ta en ren mikro håndkle, eller andre lofri fille, får det ganske våt med lakk tynnere deretter forsiktig gni på flekken og se det bryte ned. Flekken vil synes å spre seg utover, ikke frykter! Du bryter ned og tynning flekken. Fortsett å bruke en ren flekk på fille, fuktet med lakk tynnere og gni forsiktig de fargede området til flekken tynner helt ut og til slutt forsvinner!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121044.html

Previous:
Next:

auto Detailing