Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bruke en glassfiber duk og Resin Car Repair Kit

Glassfiber er en billig måte å fikse karosseri på biler. Bil glassfiber kits kommer med et stykke glassfiber matte, harpiks, herder, røre pinne og små bøtter. Glassfiber er et sterkt og varig materiale som vil hefte til nesten hvilken som helst overflate, inkludert metall, tre og plast. Glassfiber er påført ved å kutte fiberglassmatte inn i lag som er på størrelse med reparasjonen. Harpiksen, blandet med herder, påføres deretter det tørre matte. Du trenger
Grov-sandpapir
Rags
Aceton
Glassfiber harpiks
Herder
Mixing bucket
Rør stick
filtrulle
Air roller
Fine-sandpapir
Palm sander
Vis flere instruksjoner
en

Sand overflaten av reparasjon ved hjelp av grov-sandpapir. Skrapemerker hele området slik at det er kjedelig og glatt å ta på. Glassfiber vil ikke bindingen riktig til enhver liten upusset overflate som er igjen på reparasjon.
2

Rengjør overflaten med en fille og aceton. Fjerne støv eller fett som kan være igjen på overflaten. Fett eller olje kan føre til at glassfiber å delaminere, som betyr at det ikke vil feste seg fett eller olje.
3

Klipp matten til størrelsen på reparasjon ved hjelp av en barberhøvel kniv, gradvis gjør hvert lag mindre enn den forrige. Skjær så mange lag som det tar å fylle reparasjon til den opprinnelige overflaten.
4

Bland harpiks med herder som anvist på pakningen. Bruk blandebeholderen bøtte og rør pinne å grundig blande harpiksen.
5

Fukt overflaten av reparasjonen med harpiksblandingen ved hjelp av filt valsen. Påfør den minste laget til reparasjon, og bruke harpiks med filtrulle. Fukt matten inntil den er fargen av harpiksen uten tørre hvite flekker venstre. Rolle ut luftbobler ved hjelp av en luft roller. Gjenta denne prosessen for hvert lag inntil alle lag er brukt. La glassfiber kurere til det er hardt og kjølig å ta på.
6

Sand glassfiber med fint sandpapir og en palme slipemaskin til den er glatt og jevn med den omkringliggende overflaten. Reparasjonen skal matche sin opprinnelige overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121171.html

Previous:
Next:

auto Detailing