Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan reupholster Auto Seter

Hvis trekk på bilseter blir gamle, kan erstatte det forbedre bilens utseende betraktelig. Du kan bruke "kjøpe ferdiglagde møbeltrekk 'dekker for din modell eller lage nye selv. En auto sete er delt inn i tre deler - selve setet, ryggen og hodestøtten. Du må demontere alle tre delene til reupholster hver av dem. Du må også fjerne de mekaniske deler, som sporene, fra setet bunn for å bruke det nye stoffet. Du trenger
FabricSewing suppliesRatchet wrenchScrewdriverGlue
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setene fra bilen. De er boltet til gulvbord med boltene vanligvis direkte under setet bunner. Bruk en skralle som kan passe innenfor boltene 'ramme. Separer seteryggene fra bunnen og hodestøtter fra ryggen.
2

Riv den gamle møbelstoff av setene etter fjerning. Hvis du oppretter den nye møbeltrekk selv, beholde så mye av de gamle Stoffstykkene intakt for å bruke som en sjablong. Bruk dem til å kutte ditt eget stoff til møbeltrekk stykker og sy dem sammen.
3

Koble sporene fra under buksen. Vri åpne hog ringer (med en skrutrekker) til å fjerne stoff stykker knyttet gjennom setet bun, fjern deretter hog ringer og setet boller fra bunnen rammer. Gjør kritt merkene i flekker der alt er samlet for å bidra til å sette det sammen igjen.
4

Fjern kluten stoffet festet til undersiden av de nederste sete paneler, og pass på ikke å skade panelene. Rengjør og male panelene og plassere nye stoff på dem. Lim panelet tilbake på setet bun. Fest hog ringer.
5

Pakk det nye stoffet på bunnen sete bun. Begynn i den bakre ende, å hekte endene av stoffet på hog ringene og innpakning i stoffet over til den fremre enden. Koble sete sporene til bunns en gang sete bun er dekket.
6

Legg det nye stoffet til seteryggene. Hvis stoffet er sydd inn i en slipcover, putt den rett på. Rammen festes hodestøtten i ryggen kan komme i veien. Fjern rammen, skjære et hull i stoffet over nakkestøtten hull og feste rammen på toppen av stoffet.
7

Trekke nakkestøttene. Hvis du har gjort deksler selv, er det sannsynligvis ikke har et elastisk bånd til å passe skikkelig som en slipcover. I så fall, vikle den rundt skumgummi og stifte det ned på bunnen.
8

Sett setene sammen igjen og installere dem tilbake i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120959.html

Previous:
Next:

auto Detailing