Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri en røyker Bil

Hvis du røyker i bilen eller har arvet en bil fra en røyker, vet du at lukten kan være overveldende. I tillegg til lukt, har bilen sannsynligvis bygges opp et lag av gule tjære over hele kjøretøyet. Du trenger
Varmt vann
Eddik
Bucket
mikrofiberklut
Spray flaske
Newspaper
Sock
Charcoal eller ubrukte kaffegrut
Bowl
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

Fjern askebegeret i bilen hvis mulig. Tømme eventuelle aske. Dypp askebeger i en bøtte med halvparten varmt vann og halvparten eddik. Fjern den etter 30 minutter og tørk den med et håndkle. Hvis du ikke klarer å fjerne askebeger, rengjøre den med en rett løsning av eddik på en mikrofiberklut.
2

Når askebegeret er ren, sette en murstein av trekull i askebegeret og la den stå på gløtt .
3

Ta sprayflaske og sted 1/4 kopp eddik i den. Topp den av med varmt vann. Spray denne løsningen på vinduene i bilen og tørk av vinduene med en sammenkrøllet svart og hvitt avis. Blekket i avisen fungerer som et sinn slipende, noe som vil bidra til å fjerne tjære buildup fra vinduene.
4

Nå spray de andre harde overflater av interiøret i bilen med samme løsning av eddik og vann. Eddiken vil nøytralisere lukt igjen av røyken. Tørk overflaten ned med en mikrofiberklut.
5

Dryss hele myk overflate av bilen med natron og la natron til å sitte i bilen for en lengre periode, overnatting hvis mulig .
6

Støvsug hele bilen med en butikk VAC eller andre sterke vakuum. Spray ned de myke overflater av bilen med et teppe renere, tilgjengelig på bilen deler butikker og selvbetjente bilvask. Arbeid teppet renere inn i stoffet i en sirkulær bevegelse.
7

Ta to gamle sokker og fylle dem med enten et kull murstein eller ubrukt kaffe grinds. Plasser disse sokkene under din to foran bilseter og la dem der i minst to uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120914.html

Previous:
Next:

auto Detailing