Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner en Riper

Paint riper er uunngåelig hvis du kjører bilen din på den åpne veien. Maling riper ikke bare skade utseendet på bilen din, de også redusere sin verdi. En profesjonell maling og body shop kan utføre reparasjonen, men å ansette en profesjonell kan være ganske dyrt. Heldigvis, kan det store flertallet av maling riper behandles med et produkt som heter rubbing compound. Rubbing compound er tilgjengelig på de fleste automotive forsyne butikkene, og er enkel å bruke. Imidlertid kan rubbing compound ikke gjøre mirakler. Rubbing compound kan reparere de fleste maling riper, men kan ikke reparere en ripe som er dypt nok til å lage riper i metall eller plast under malingen. Metall eller plast riper krever profesjonell hjelp. Du trenger
Rubbing compoundCotton håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen i et område som ikke er utsatt for direkte sollys, og hvis du flytter bilen fra direkte sollys, la utsiden av kjøretøyet for å kjøle seg ned.
2

Påfør en kvart størrelse mengde rubbing compound på en ren, bomull håndkle, deretter bruke det sammensatte til området som skal repareres.

3

Gni rubbing compound over scratch i en sirkulær bevegelse med håndkle før forbindelsen er tørr.
4

Tørk av sammensatte bort fra den behandlede overflaten med en annen ren, bomull håndkle.
5

For vanskelige riper, gjelder rubbing compound å ripete området og la det tørke. Tørk av sammensatte bort med en ren, bomull håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121032.html

Previous:
Next:

auto Detailing