Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk Car Paint

En helt ny maling jobb kan se skinnende og lyse, men det er en måte å gjøre det veldig blank. Ved å polere lakken på bilen din, vil det se lysere og renere, og malingen vil se ut som det har dybde til det. Dette kan også gjøres for biler med eldre, falmede maling jobber for å gjøre dem lysere og blank igjen. Nesten hvem som helst kan polere en bil med riktig verktøy og materiell. Du trenger
Car polsk (også kalt flytende rubbing compound)
Orbital poleringsmaskin
Polering pad
Pad for polering
Carnaubavoks
Bomull håndkle
Show More Instruksjoner
en

Park bilen i skyggen slik at sollys ikke skinner på overflaten. Solen kan varme og myke opp klarlakk og maling, noe som kan føre til skade på klarlakk som poleringsmaskin beveger seg over den.
2

Påfør en god størrelse mengde, ca seks gram, av flytende rubbing Forbindelsen til polering puten. Kontroller at puten er ren og myk før du legger det sammensatte.
3

Plasser poleringsmaskin mot overflaten av bilen, slå den på, og arbeid i små sirkulære og frem og tilbake bevegelser . Forbindelsen bør vare lenge nok til å polere den ene siden av bilen. Legge til mer etter behov.
4

Polsk bilen slik at massen er gnidd inn og disen gjort av det sammensatte forsvinner mens du arbeider på poleringsmaskin rundt.
5

Fjern polering pad og plassere en tørr, ren poleringsrondell på poleringsmaskin. Arbeid poleringsrondell over hele bilen, fjerne noen varig disen fra det sammensatte. Bilen bør være svært blank på dette punktet.
6

Påfør et tynt lag med ren carnauba voks til bilen, la den sitte i fem minutter og deretter buff den bort for hånd med en bomull håndkle . Dette holder bilen ser skinnende og legger et beskyttende lag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121114.html

Previous:
Next:

auto Detailing