Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner rust fra Chrome Motordeler uten å skade Chrome

Motordeler som har vært forkrommet se vakre når de er helt nye eller nylig polert, men de kan få rusten og snusket svært raskt, spesielt når installert i fet, skitne rammen av en motor bay. Heldigvis, krom deler er veldig lett å holde rent og ser nye hvis du bruker riktig tilnærming til regelmessig rengjøring og polering dem. Hvis kromdeler har pitting i dem mot rust, må de være rechromed. Du trenger:
mildt rengjøringsmiddel (som Simple Grønn)
Clean, lofri håndklær
Chrome /rustfritt stål renere (som De-Solv-It)
tannbørste eller liten detaljering børste
Chrome polish
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør kromdeler grundig med et mildt rengjøringsmiddel som Simple Grønn (eller med varmt vann og såpe) slik at du ikke skade krom. Ikke bruk et slipemiddel renere, noe som kan skade krom finish.
2

Tørk krom grundig med en ren, lofri klut.
3

Rengjør rustne områder av krom delene godt med en høy kvalitet renere som De-Solv-It krom og rustfritt stål renere. Bruk en tannbørste eller en liten detaljering børste til å rengjøre kriker og kroker på de delene. Tørk krom grundig med lofri håndkle.
4

Fjern vanskelige flash rust flekker med en høy kvalitet krom polish som en fra mors. Du kan også bruke svært fin stålull for å forsiktig skrubbe av rust med WD-40, men sørg for å bruke den fineste stålull tilgjengelig.
5

Gni poleringsmiddel over hele overflaten av krom del.
6

La polish tørr. Tørk av polish med en annen rent håndkle, som vil buff krom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121158.html

Previous:
Next:

auto Detailing