Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Om Mobile Auto Detailing

Auto detaljering innebærer grundig rengjøring av interiør og eksteriør av en bil samt voksing eller polering kroppen. En mobil auto-detaljering tjenesten vil komme til kunden å arbeide på bilen hans i sitt hjem eller kontor. Identifikasjon

Mobil auto-detaljering tjenester reise til stedet der en bil er parkert og utføre detaljering mens eieren fungerer eller gjør aktiviteter rundt huset.
Funksjoner
med

Mobil auto-detaljering bedrifter bringe sine forsyninger med dem - for eksempel en våt og tørr vakuum, teppe shampooer og buffer. Vanligvis mobile detailers krever stedet der bilen er parkert å ha en utendørs stikkontakt og kran.
Cost

Mobil auto-detailers vanligvis betalt av time og kan også legge til et gebyr for kjørelengde å nå plasseringen av bilen.
Fordeler

I tillegg til å holde bilene på jakt ren og ny, auto-detaljering fjerner rust som kan negativ innvirkning på verdien av en bil. Mobile detaljering gjør det enklere og mer praktisk å ha en bil detaljert ofte.
Hensyn

Noen mobile auto-detailers kreve en rekke biler som skal betjenes på et sted . En kunde kan arrangere en gruppe kolleger eller naboer til å ha sine biler detaljert på en bestemt dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121157.html

Previous:
Next:

auto Detailing