Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bli kvitt bil klistremerker

støtfanger og bilvinduet klistremerker er måten å uttrykke deg ut på den åpne veien og holde ting interessante for sjåføren bak deg. Men hvis du planlegger å selge bilen din, eller kjøpe en ny en, støtfanger og vindu klistremerker kan faktisk redusere verdien på bilen din og du mister penger. Hvis du klargjøre din bil for å selge eller ønsker å fjerne dem pesky klistremerker fra din nye bil, har vi noen tips for å hjelpe deg å sende dem stuck-på klistremerker pakking! Du trenger
WD40
plast skrape
Hårføner
Rubbing alkohol
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Bruk neglen for å prøve og forsiktig løfte kantene på klistremerket og skrelle den tilbake forsiktig. Avhengig av hvor lenge klistremerket har vært der dette kan eller ikke kan fungere. Hvis den gjør det, da er du en av de heldige. Hvis ikke, gå videre til trinn to.
2

Bruk WD40 å smøre klistremerke. Spray klistremerke sjenerøst med WD40 og la den sitte i 10 minutter. Etter 10 minutter bruker en plast skrape for å løfte klistremerke og skrelles av.
3

Bryt ut hårføner. Hvis WD40 bare ikke gjøre triks, prøv å bruke en hårføner på sitt høyeste innstillingen for å smelte klistremerket er limet. Etter noen minutter skal du kunne bruke plastskrapen å skrape bort klistremerket.
4

Fjern limrester. Bruk bensin, teknisk sprit, neglelakkfjerner eller en spesielt sammensatt produkt som Goo Gone å fjerne limet fra bilens overflate. Bare våt en lofri fille med limet remover av ditt valg og buff til rester er borte.
5

Fullfør jobben med en hyggelig lag med voks. Lykke til!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120908.html

Previous:
Next:

auto Detailing