Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rengjøre pinnene på motorsykkel Wheels

Rengjøring en motorsykkel er en annen prosess enn rengjøring en bil, men rengjøring eikene kan være litt kjedelig. Det finnes enklere måter å gjøre det annet enn rengjøring hver enkelt individuelt - du trenger bare de riktige verktøyene. Du trenger
Slange og vannkilde
Motorsykkel hjulet renere
Snakket børste
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i skyggen, og la motoren og kroppen til å kjøle seg ned. Dette vil bidra til å minimere vann flekker.
2

Skyll hjulene av med slange og vann under høyt trykk. Snu vann kran på høy, og plassere tommelen over det meste av enden av slangen for å tvinge vannet ut ved høyere hastighet, noe som bidrar til å blåse ut litt av støv og skitt fra sykkelen.

3

Spray motorsykkel hjulet renere over eikene. Dette vil bidra til å spise opp bremsen støv og forurensninger som kan bli sittende fast til hjulene.
4

La renere å jobbe i tre minutter, deretter skrubbe hjulene med børsten. En god snakket pensel vil gå av all skitt uten å skade hjulene 'finish.
5

Skyll av hjulene med slangen. Spray fra toppen og ned, slik at all skitt renner fra nedover.
6

Tørk hjulene ved hjelp av microfiber håndkle. Den enkleste måten å gjøre dette på er å vikle håndkle rundt hver eke og trekke den ene siden, og deretter den andre, tørking eikene en om gangen. Tørk bøylen også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121145.html

Previous:
Next:

auto Detailing