Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan male en Mustang

The Mustang er en av de mest elskede biler i Amerika i dag. Kjent for å være en muskel bil, er det absolutt i stand til å endres til enhver persons smak. Men før disse endringene finner sted, vil utseendet på Mustang mest sannsynlig trenger et nytt strøk med maling. Enten det er en brukt bil eller bare skallet selv, et nytt strøk med maling på Mustang kan bringe den til liv. Konsentrasjon og tålmodighet er nødvendig, men restaureringen av dine Mustang vil være vel verdt tiden. Du trenger:
Store plast ark eller gamle laken
malingsfjerner (valgfritt)
Paint stripper etter vask (valgfritt)
plast skrape (valgfritt)
Bil svamper
Mixing kopper
Wooden oppsikt stikker
HVLP typen maling pistol
High tech typen primer
Todelt base coat maling
Clear strøk maling
myk klut
Hansker
Protective eyewear
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenstander som kan forstyrre din arbeidsplass å ha en stor mengde arbeid plass. Legg ut store plast ark eller gamle laken under bilen og området der du vil være maleri.
2 p Hvis malingen på Mustang din allerede er utslitt, må du kjøpe og bruke en maling stripper som Poly Super Stripper eller CitrisStrip Paint Remover før re-maleri kroppen. Du vil også trenge maling stripper etter vask og en plast skrape.
3

Ved hjelp av en fuktig bil svamp, forberede Mustang overflate ved å tørke av overflødig smuss og fett, og deretter bruke en tørr klut å fjerne eventuelle leftover vann.
4

I den første miksing kopp, hell i primer og rør den rundt for å bryte fra hverandre noen primer klumper med en tre røre pinne. Gjenta den samme prosessen for både den todelte base coat maling og klarlakk system maling før du legger det inn i maling pistol.
5 p Med en HVLP (høyt volum lavtrykk) maling pistol, spray en enda belegg av høyteknologiske typen primer som er best egnet for en Mustang. Vent en time for primeren å stille i.
6

Bruke samme HVLP maling pistol, bruke den todelte base coat maling på overflaten så en gang mer for å få en samlet enda belegg. Vente en time for malingen å bosette seg.
7

Etter den todelte base coat malingen har tørket, kan du legge den klare strøk maling med HVLP maling pistol på Mustang overflate.
Side 8

Vent minst en dag for den klare belegg for å tørke. Bruk en myk klut til å tørke ned overflaten av bilen og deretter nyte den første stasjonen i den nylig malt Mustang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121255.html

Previous:
Next:

auto Detailing