Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Chevy Truck Transmission fjerning

Hvis du trenger å fjerne overføring fra din Chevy lastebil, kan du gjøre det med riktig utstyr og verktøy. Du bør også se i bilens instruksjonsbok. Hvis du ikke har en eierne manuell du kan finne en på en auto deler butikken. Du trenger et gulv jack å løfte lastebilen og to bukker til å plassere under den for å trygt holde den opp mens du arbeider. Dine verktøy vil være en skiftenøkkel og socket sett og drypp panne for å fange gammel girolje. The Drive Shaft

hjelp av en 1/2-to-2-ton gulv jack, løft opp fronten på lastebilen og sted bukker under rammen. Når bilen er løftet nok for deg trygt bevege seg rundt under det, begynne å fjerne de fire skruene som forbinder U-joint mellom drivaksel og bakakselen. Når du trekker drivakselen ut av halen akselen, vil overføring væske strømme ut av halen akselen, så plassere et drypp panne eller olje-endring pan under halen akselen av sendingen.
Lines Og Linkage
p Hvis bilen er en automatisk, må du fjerne to overføringslinjer fra passasjersiden av overføringen ved bell bolig nær overføring peilepinnen. Hvis det er en manuell girkasse du ikke vil ha disse linjene, men du vil ha skiftende kobling på førersiden av overføringen. Avhengig av året av lastebilen, er sammenhengen holdt av enten en splint eller låsing-ermet vaskemaskin. Du må også fjerne speedometer kabelen. Hvis det er en eldre lastebil, vil det være en hard-bekledde kabel ligner på nødbremsen kabelen som trådene bort på førersiden av overføringen like før klokken boliger. Dersom kjøretøyet er en nyere modell, vil det være et elektrisk sett med ledninger festet til en plugg på halen akselen.
Fjern Fra Engine

Fjern den overføring montere bolten som holder bakparten av overføringen med tverrbjelken på rammen. Du må enten bruke tre blokker eller en jack til å tåle vekten av overføringen. Ta ut de ni boltene på klokkehus som fester overføring til motoren - det er en på toppen midt på klokkehus, to langs hver side av klokkehus og to på hver side i bunnen ved siden av føreren pins.
Fjern fra Vehicle

gang fjernet, manøvrere overføring til baksiden av lastebilen ca 6 inches før det klarner enten clutch kit av en manuell eller momentomformer av en automatisk. Når overføringen er gratis, senke bjelle bolig slutten av overføringen ned til halen akselen er klar av korset medlem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121121.html

Previous:
Next:

auto Detailing