Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polere en Carbon Fiber Hood

Carbon fiber hoods er elsket av mange bilentusiaster fordi de er holdbare og likevel veie svært lite i forhold til andre hetter. Polering disse hoods er lik polering glassfiber hetter. I de fleste tilfeller, med mindre panseret er alvorlig uren, kan du polere karbon fiber hoods for hånd til en høy, vakker glans. Alt du trenger er noen få forsyninger, som er lett tilgjengelig fra automotive butikker, en time eller to av fritiden og en klar, regn-fri dag. Du trenger:
Bilvask shampoo
hageslange
Bucket
Soft håndkle
Car polsk (av Sonus, Turtle, Meguiars, eller lignende bil polish merker)
Foam applikator
Mikrofiber pusseklut
Vis flere instruksjoner
en

Mix vann og bilvask sjampo i en bøtte. Vask panseret grundig for å fjerne oljerester og skitt partikler. Smuss og grus igjen på en hette kan ripe overflaten når du polere den - så sørg for at det er rent. Tørk panseret godt med en myk, lofri klut.
2

Påfør bil polish til et skum applikator. Dersom ventilatoren har områder med anodisering eller virvel merker - enten som kan oppstå på karbonfiber hoods - gjelder polish på disse områdene først. Arbeidet med disse områdene lenger enn andre deler av panseret. Gni polish på med skum applikator, bruke frem og tilbake slag.
3

Påfør polish, ved hjelp av skum applikator, til resten av panseret i seksjoner (ca 2 meter kvadrat på en time). Ikke rush gjennom dette - ta deg tid til å gni den polske i gjør en forskjell
4

Bruk en ren microfiber pusseklut til buff hele panseret.. Når du er ferdig, inspisere panseret igjen for eventuelle problemområder - disse kan kreve litt mer polsk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121073.html

Previous:
Next:

auto Detailing