Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hjemmelaget Car Spray Booth

Maleri en bil er en av de beste måter å gjenopprette den til sin opprinnelige glans eller gi det en helt ny, egendefinert utseende. Imidlertid kan maling jobber bli dyrt, med mange auto butikker lading oppover på $ 1000 for en komplett maling jobb. Bygging av et hjem maling messe er en fin måte å spare penger mens du tar kontroll over maleriet prosessen selv. Sette opp

Den første beslutningen om å gjøre å bygge et hjem maling messe er hvor stort å gjøre det ferdige messe. Booths kan bygges inne eksisterende strukturer som en låve eller garasje. En god størrelse for en messe stor nok til å komfortabelt maling en bil er 15 av 10 fot, med en 8-fots taket. For større biler eller lastebiler, vurdere en større messe. Hvis plassen er begrenset, måle bilen for å se om mindre messe er mulig, eller om å bygge messe utendørs er det beste alternativet. Husk å gi plass til bilen, den personen gjør maleri og sprøyteutstyr.
Bygging av Frame

Konstruer rammen av maling messe ved hjelp av en tomme plast PVC-rør. PVC er billig, lett og tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger. Bruk en tommers PVC ledd for å montere rammen, som bør ha minst tre søyler langs hver side og krysse tannregulering på toppen. Sikker og løs skjøter med duct tape.
Siding

For ytterkledning av messe, bruke gjennomsiktige plastduker. Dette vil forsegle luften inne i boden, mens du lar naturlig lys for synlighet. Fest plastduker til rammen med duct tape og forsegle alle skjøter på begge sider. La plast på den ene siden av messe løs slik at den kan bli trukket tilbake for å danne en oppføring og exit.
Eksos

maling messe vil trenge en eksos system for å utvise maling røyk og trekke inn ren luft til å tørke malingen. For å opprette en eksos, kuttet bort plast på et hjørne av boden og sette inn en boks fan. Plasser viften slik at det vil blåse utover og forsegle kantene til plast dråpe klut veggen med duct tape. På den motsatte veggen, cutt et hull av tilsvarende størrelse. Dekke dette hullet med en bomull laken og forsegle kantene. Dette vil fungere som et filter for luft inn i boden. Før maling, slå på viften og dempe laken ved å spraye den med vann fra en sprayflaske. Dette vil hindre at støv kommer inn i boden hvor det kan skade våt maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121205.html

Previous:
Next:

auto Detailing