Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter Automotive Trim

Automotive trim er vanligvis laget av ABS-plast. Over tid, kan UV-lys fra solen saken trimme å falme eller sprekke, eller begge deler. Mens gjenopprette trim i noen tilfeller ikke er mulig, kan du ta med trim tilbake til livet hvis den ikke er skadet altfor dårlig. Gjenopprette trim vanligvis innebærer tetting eventuelle sprekker og deretter males det. Du trenger:
1200-sandpapir
spraymaling
Epoxy sealer
Applicator børster
bøtte med vann
Soap
Sponge
lofri klut

Vis flere instruksjoner
en

Påfør epoxy sealer til eventuelle sprekker i trim med en applikator pensel. La epoxy tørke for ønsket tørketid, vanligvis flere timer.
2

Rengjør trim med såpe og vann ved hjelp av en svamp, og deretter tørke det av med en lofri klut.

3

Rist boks spraymaling i tre minutter og hold tuppen av munnstykket ca 12 inches bort fra overflaten av trim. Spray et jevnt lag med maling (ditt valg av farge, men så nær den opprinnelige fargen er trolig best), og la malingen tørke i flere timer. Deretter sprayer et strøk maling over trim og la den tørke helt. Påfør et tredje lag med maling og la trim tørke.
4

Bløtlegg 1200-sandpapir i vann, fukte trim med vann, og begynne å slipe ned eventuelle ujevne flekker der malingen som sammenslåtte eller har plissert. Du ønsker å ha en fin, ren og jevn finish.
5

Tørk trim med en lofri klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121219.html

Previous:
Next:

auto Detailing