Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Den beste måten å rengjøre frontruter

En overfladisk tørke eller en sprut av frontruten svaber væske bare ikke vil gjøre --- du trenger å rengjøre frontruter regelmessig slik at du kan få et klart syn når du kjører. Road skitt, hardt vann, og bilens største fiende - fugleskitt - alle kan plage og fornedre synligheten av frontruten. Nal og såpevann
p Det er ikke nødvendig å kjøpe en fancy rengjøringsmiddel for bilens frontrute. Bare få en bøtte med varmt vann og klem litt mild såpe såpe i vannet. Du kan også bruke en del glass renere (laget spesielt for frontruter) til fire deler vann. Ikke bruk ammoniakk-baserte hjem glass rengjøringsmidler for frontruten, som de pleier å være for tøffe for de fleste bil vinduer og tilstøtende deler. Mette frontruten med såpevann og bruke en nal for å fjerne smuss. Trekk nalen fra midten av frontruten til kanten på hver side og trekk den oppover på kantene for å få rester av.
Påfør en Protectant

Etter at du er ferdig med rengjøringen frontruten, spray den grundig med nedbørs-X eller en lignende frontruten protectant og deretter tørke den med en antistatisk klut. Dette vil øke din synlighet når det regner fordi vannet bokstavelig ark av glass. Rain-X kommer også i våtservietter som du kan holde under bilsetet og bruke jevnlig for å hindre regnvann rester fra å sitte på frontruten.
The Inner frontrute
< p> Mange mennesker forsømmer innsiden av frontruten ved rengjøring av glass. Smuss kan lag på innsiden av glasset, noe som gjør det vanskeligere å se klart. Du kan nal innsiden av frontruten, men det vil bli rotete, vanskelig å manøvrere, og det kan være vanskelig å rydde opp i rester fra sprekker i dashbordet. Bruk i stedet en microfiber vindusvask produkt med et håndtak som er spesielt laget for denne oppgaven, som frontruten Wonder eller trekantet Glass Master verktøy som kommer inn i hjørnene av glasset (se "Ressurser" for et eksempel). Spray det med rent varmt vann, vri den ut litt slik at det ikke drypper, og deretter flytte børsten rundt fra hjørne til hjørne og til slutt inn i midten til helt ren innsiden glass. Glasset vil selv tørre strek-free med noen verktøy, men du må kanskje gå over det igjen med en antistatisk klut for å fjerne leftover spor av vann og smuss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121052.html

Previous:
Next:

auto Detailing