Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Step-by-Step Aluminum Polering

Aluminium er et vanlig dekorativt metall som kan holde en skinnende overflate i mange år hvis godt vedlikeholdt. Med tiden skjønt, begynner selv de beste vedlikeholdt aluminium til å trenge litt etterarbeid. Men det er lett å gjenopprette aluminium med noen materialer du kan kjøpe på en lokal maskin. Fjern lakk

Fjern lakk fra aluminium overflaten med enten tynnere eller slipemidler.

Bruk en flytende produkt som møbler malingsfjerner eller maling tynnere. Påfør væsken på en fille, og tørk godt for å fjerne klarlakk med lakk. Rise stykket, deretter la det tørke før du fortsetter.

Hjelp av en tynnere er en stinkende prosess, men er generelt rask. En langsommere prosess, men en som er like effektive er et slipemiddel som sandpapir å skrape bort lakken belegg. Bare bruke en mild kraft med vått eller tørt sandpapir, rasping bort lakken.
Surface Repair

Når lakken er fjernet vil du ønsker å reparere overflaten av metall av noen riper eller hakk. Grov sandpapir kan fjerne de fleste feil i aluminium overflaten med anvendelsen av noen albue fett. Du vil trenge flere graderinger av sandpapir for å fullføre jobben.

Bruk grovt sandpapir på noen riper i overflaten kan ha, sliping ned til overflaten er jevn. Følg dette med en finere sandpapir, sliping i en annen retning enn du brukte med grovere papir. Sand til alle bevis av den grove sandpapir programmet er fjernet, som arbeider med finere graderinger av sandpapir til du har en glatt klart aluminiumsoverflate.
Buffing

Buff overflaten av aluminiumet enten med finkornet 1500 - til 2000-sandkorn eller en buffer klut. Bare bruke papir eller klut forsiktig til du får mål du ønsker. Du kan faktisk få en speilblank overflate ved hjelp av denne metoden, men det vil ta tid. Sand i én retning, kryss sliping vil forlate riper
Protection

Når du har oppnådd ønsket finish, spray på et par strøk med klarlakk.. Lakken vil beskytte lakken mot slitasje og elementene.

Du bør bruke en respirator når polering. Aluminum støv vil bli sparket opp og kan være farlig hvis pustet. Vernehansker bør brukes i tillegg til å redusere slitasjen på hendene når du håndterer sandpapir eller kjemiske tynner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121097.html

Previous:
Next:

auto Detailing