Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Mix Emalje Auto Paint

Komme bilen malt kan være en betimelig og kostbar prosess. Med de riktige verktøyene, male bilen selv er ikke vanskelig. Du kan spare enda mer penger ved å blande maling og legge akkurat den rette mengden redusering til å strekke ut materialene. Bare følg trinnene nedenfor og maling pistol vil være full på kort tid og klar til å gå. Du trenger
Auto emalje paintPaint reducerPaint hardenerFunnelPaint pistol
Vis flere instruksjoner
en

Samle dine forsyninger. Du trenger emalje auto maling med en farge som passer best for din bil, samt en maling redusering og en herder. Du trenger også en spray maling pistol og en trakt.
2

Vurdering hvor mye maling du trenger for jobben. Det er nesten umulig å finne den eksakte mengden av maling du trenger, men det kan være bedre å feile på siden av forsiktighet. Auto maling er dyrt, og det er bedre å kjøpe mer når du trenger det enn å ha for mye på hånden.
3

Når du finne ut hvor mye maling du trenger, men bare kjøpe halvparten dette beløpet, og kjøpe en lik mengde maling redusering, samt en liten mengde herder. Emalje auto maling noen ganger har ulike tynningsforhold og krever ulike mengder herder, men denne informasjonen er alltid på instruksjonene rett på malingen kan. De fleste har et forhold på 16:16:01 (maling: tynnere: herder)
4

Hell maling i en beholder - sørg for at beholderen er helt rent før du helle.. Legg redusering til samme container. Deretter legger herder.
5

Bland maling, redusering og herder sammen i beholderen med en maling rører. Pass på at løsningen er helt blandet.
6

Ta trakten og sett den ene enden inn i maling pistol, hell maling blandingen gjennom trakten i pistolen. Det er det, er du klar til å male bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120961.html

Previous:
Next:

auto Detailing