Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri en Audi Engine

Holde motorrommet av din Audi rene har mange fordeler. Først og fremst, det gjør motoren ser bedre, men enda viktigere det gjør det mye mer behagelig å jobbe med bilen og utføre rutinemessig vedlikehold som oljeskift og tennplugger erstatning. En ren motorrommet kan også bidra til bilens pålitelighet ved å hindre støv, skitt og olje fra å bygge opp overdrevent rundt sensitive mekaniske og elektriske komponenter. Du trenger:
Hose
Plast plate
Citrus-baserte avfettingsmiddel
skurebørste
Rags
Automotive voks
enkle grønne
Armor All

Vis mer Instruksjoner
en

Dekk eventuelle utsatte elektriske komponenter med plast. Også sette plast eller aluminiumsfolie over tennplugg fordypninger eller slynger hvis de utsettes for.
2

Bruk en slange med et middels trykk innstilling å skylle av motorrommet og fjerne løst rusk, skitt og blader. Prøv ikke å peke strømmen av vann på store elektriske komponenter som sikringsskap.
3

Spray en mild, sitrus-baserte motoren avfettingsmiddel på hele overflaten av motorrommet. La avfettingsmiddel suge på i noen minutter, særlig på områder der det er olje og fett bygget opp.
4

Scrub områder som er svært skitne med en stiv børste. Fender brønner spesielt kan få svært skitne i en motor bay.
5

Skyll motorrommet med slangen. Tørk motoren ned med en fille og en renere som Simple Grønn etter flertallet av avfettingsmiddel er fjernet.
6

Påfør vinyl og plast protectant som Armor All (eller din foretrukne merke) til noen plast komponenter som motordekselet, sikringsskap, luft boksen og frisk luft kanal. Noen nyere Audis har plast fender liners i motorrommet som må tørkes med Armor All.
7

Påfør voks til innsiden av hjulbuene. Tørk av voks på og deretter buff den av med en ren fille. Det finnes også spray-on voks tilgjengelig som kan gjøre å få til områder lenger ned i motorrommet litt enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121290.html

Previous:
Next:

auto Detailing