Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Spray Paint Fra en bil interiør

Fjerne spraymaling er ikke den enkleste oppgaven, spesielt når det er på innsiden av kjøretøyet. Interiør spraymaling flekker kan ikke være makt vasket av og du ikke ønsker å bruke til kraftig av en renere fordi lukten kan være uutholdelig. Her er noen enkle måter å fjerne spray maling fra innsiden av kjøretøyet. Du trenger
Gummi glovesProtective eyewearWaterDish soapMicrofiber towelTowelsNail polsk removerQ-tipCotton ballsPaint thinnerOven renere Eucalyptus olje
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Spray Paint fra bilens interiør
1

Ta på deg beskyttende øye slitasje og gummihansker.
2

Bland en bolle med varmt vann med oppvaskmiddel. Bruk en microfiber håndkle å skrubbe spraymaling flekken i en sirkelbevegelse. Tørk området med et håndkle.
3 p Hvis såpevann ikke fjerne flekken, kan du prøve å skrubbe neglelakkfjerner på spraymaling med en Q-tip og bomull baller. Tørk den ren med en vann fuktig håndkle. Tørk området med et håndkle.
4 p Hvis neglelakkfjerner ikke fjerne flekken, kan du prøve å skrubbe rubbing alkohol på spray maling med en Q-tip og bomull baller. Tørk den ren med en vann fuktig håndkle. Tørk området med et håndkle.
5 p Hvis rubbing alkohol ikke fjerne flekken, kan du prøve å skrubbe eucalyptus olje på spray maling med en Q-tip og bomull baller. Tørk den ren med en vann fuktig håndkle. Tørk området med et håndkle.
6 p Hvis eucalyptus olje ikke fjerne flekken, kan du prøve å skrubbe ovnsrens på spraymaling med en Q-tip og bomull baller. Tørk den ren med en vann fuktig håndkle. Tørk området med et håndkle.
7 p Hvis ovnsrens ikke fjerne flekken, kan du prøve å skrubbe maling tynnere på spraymaling med en Q-tip og bomull baller. Tørk den ren med en vann fuktig håndkle. Tørk området med et håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120954.html

Previous:
Next:

auto Detailing