Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Polsk Automotive Paint

Polering billakk har blitt en kunstform, utnytte kraftige rasping verktøy, og state of the art polish eller voks protectants for optimal glans og glans. Polering din bil er maling jobb er en relativt enkel prosess, best utføres like etter at bilen har blitt vasket grundig. Du trenger
Håndklær
Sham pusseklut
Auto polish eller voks
Buffing maskin (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Wash kjøretøyet grundig og sjekk at du har fjernet all skitt og rusk, inkludert bugs, tjære eller saft fra lakken. Du kan fjerne inntørket på smuss lett med høytrykksspyler eller ved å bruke en automatisk bug og tjære remover.
2

Tørk bilen grundig ved hjelp av et absorberende tørt håndkle. Kontroller at det ikke tørket vann flekker lyte kjøretøyene malt overflate.
3

Påfør polish med den medfølgende applikasjonen verktøyet, og gni i sirkelbevegelser jevnt over hele malte overflaten av kjøretøyet. La programmet tørke i henhold til produsentens instruksjoner.
4

Bruk shaml til buff den polske inn i malingen. Buff i en enda urviseren sirkulær bevegelse over overflaten av kjøretøyet inntil poleringsmiddel eller voksrestene forsvinner. Malingen vil begynne å skinne og føler glatt som du buff. Du kan bruke en rasping maskinen hvis tilgjengelig for å polere lakken til en optimal glans. Disse er tilgjengelige for leie eller kjøpe på de fleste apparatet eller maskinvare butikker (se Ressurser).
5

Legg et lag med polish og buff gang mer for bedre maling beskyttelse og glans. Noen merker av polish ikke krever en andre strøk, så ta kontakt med produsentens anvisninger for å se om bruk ekstra strøk med polish er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121258.html

Previous:
Next:

auto Detailing