Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik tørker du en bil for å forebygge Swirls og riper

Any vasket bilen har virvel merker. Swirls resultat av en mikro-marring av voks frakk eller et dypere problem i klarlakk av maling jobb. Forebygging av disse merkene starter med en god vask jobb og en grundig skylling etterfulgt av en grundig tørking og anvendelse av en beskyttende barriere. Ved hjelp av kvalitetsprodukter og en hands-on tørking metoden vil avhjelpe overflaten swirls og gjenopprette lakken. Du trenger
mikrofiberklut
Detailing spray
Vis flere instruksjoner
en

Skyll bilen grundig med rent, kaldt vann. Selv om du har skylt bilen tidligere, vil du være sikker på at skitt du ikke kan se har blitt vasket bort. Smuss igjen på overflaten av bilen vil etterlate en ripe overalt dens skyves. De fleste vasker i et sirkulært mønster imitere Daniel Larusso fra "Karate Kid" i voks-on, wax-off scener og virvel merker uunngåelig oppstår.
2

Tørk bilen med et microfiber klut i hver hånd. Mikrofiber kluter er for myk til å skrape i overflaten, i motsetning til andre tørking kluter som inneholder polyester fiber. For å sikre at rengjøring kluter, vaske votter eller mikrofiber ikke vil ripe bilen din, kan du prøve den på en CD først. Hvis du tørker den over overflaten av en CD, og ​​du ser ikke riper den klut eller Hanske er trygt å bruke.
3

Spray på en kvalitet detaljering spray og tørk den i en åttetall mønster, arbeid på trange sirkler. Overlapping nye områder med tidligere områder å dekke hele bilen. Den flytende voks er jobbet inn når det blir usynlig. Detaljering spray er en flytende voks produkt som inneholder fyllstoff som siver i fine riper eller virvel merker og gjør dem forsvinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120998.html

Previous:
Next:

auto Detailing