Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Motor Oil Off Your Car Paint

Detaljering kjøretøyet kan være en avslappende opplevelse, men som har lyst kan fort bli til sinne hvis du søler motor olje på lakken. Selv om det ikke kommer til å skade overflaten hvis det er raskt ryddet opp, er det ofte vanskelig å få oljen ut av maling og ryddet opp helt. Men hvis du følger de riktige trinnene, kan du fjerne motorolje fra lakken i ca 45 minutter. Du trenger:
Butikk filler
Automotive renere /avfettingsmiddel
Automotive detaljering spray
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Tørk opp noen olje som er igjen på lakken ved hjelp av butikken filler. Få så mye motor olje ut av bilen som mulig, og gir deg bare en film av olje å håndtere.
2

Spray bil renere /avfettingsmiddel på kjøretøyet og tørke det av med en av de microfiber håndklær. Dette bør bryte ned oljen vesentlig og få filmen ut av kjøretøyet. Ofte slår microfiber håndkle slik at du alltid vaske med en ren overflate.
3

Påfør automotive detaljering spray til lakken.
4

vaske av detaljering spray med en ren microfiber håndkle, arbeider det i et sirkulært mønster og ofte snu håndkle slik at du alltid har en ren overflate.
5

Se ned på siden av bilen ved en bratt vinkel, på jakt etter reflekser i lakken. Hvis det område som hadde olje søles på det vises på samme måte som resten av malingen, så jobben er fullført. Hvis refleksjonen forvrenger eller ser merkelig, deretter gjenta rengjøringsprosessen igjen. Oljen er forvrenge refleksjon og er ikke helt av ennå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121222.html

Previous:
Next:

auto Detailing