Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan male en motor blokk uten å fjerne den

Frem til 1980-tallet, produserer de aller fleste bil malt sine motorblokker. Hvert selskap brukt en annen farge, og noen ganger disse fargene endret seg over tid. Selv om malingen var svært holdbar, var det ikke immune mot tidens gang, og malingen ofte begynte å miste sin farge og chip unna. Males en motorblokk er ganske enkel og motoren trenger ikke å bli fjernet, selv male motoren mens de fortsatt i motorrommet krever nøye oppmerksomhet på detaljer for å unngå å male en utilsiktet komponent. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Plastposer
Engine avfettingsmiddel
hageslange
Slakter papir
maskeringstape
Høy temperatur motor maling

Vis flere instruksjoner
en

Koble fra minuspolen fra batteriet for å unngå risiko for brann, som motor maling er meget brannfarlig. Den negative batterikabelen kan identifiseres ved å finne "---" symbol som er stemplet inn i batteriet saken ved siden av kabelen. Den negative batterikabelen festes til batteriet med en klemme, som har en enkelt bolt og en eneste mutter. Løsne bolt med en skiftenøkkel før kabelen er løs, og trekk kabelen fra batteriet.
2

Fjern luftfilter montering. De fleste luftfilter sammenstillinger feste til toppen av forgasseren med en enkelt vingemutter plassert på toppen av sammenstillingen. Vri vingemutteren i mot klokka for å fjerne den, og løft forsamlingen ut av forgasseren. Noen luftfilter sammenstillinger bruke en rekke metallklemmer for å holde de øvre og nedre partier av sammenstillingen sammen. Lirk krokene ut av forsamlingen med en skrutrekker, og løft forsamlingen ut av forgasseren.
3

Wrap plastposer rundt forgasseren, distributør, dynamo og tenning coil. Før motoren kan males, må det rengjøres med en motor avfettingsmiddel og vann. Hvis en går inn i forgasseren, kan motoren har problemer med å starte senere. Vann kan også ødelegge elektriske komponenter innenfor distributør, dynamo og tenningen coil. For å unngå disse risikoene, pakk hver komponent med en plastpose. Sekkene vil også hindre disse komponentene ikke utilsiktet sprayet med maling når blokken er malt, slik at de ikke bør fjernes før den nye malingen har tørket.
4

Rengjør motoren med avfettingsmiddel. Motor avfettingsmidler er allment tilgjengelig på de fleste bildeler butikker i en sprayboks. Liberalt spray avfettingsmiddel på motoren og la den sitte i minst 15 minutter, deretter spray avfettingsmiddel av motoren med en hageslange.
5

Dekk motorens tilbehør og slanger med slakter papir og maskeringstape. Tilbehøret inkluderer servostyring pumpen og air condition kompressor. Sørg også for å pakke inn motorens slanger med papir og tape, da disse ikke bør males.
6

Påfør et strøk med høy temperatur motor maling til motorblokk, deretter tillate minst to timer for å passere for malingen til å tørke. Det er viktig å bare bruke maling spesielt utviklet for motorer, som generell maling vil raskt brenne av på grunn av varmen fra motoren.
7

Påfør et andre strøk med maling for å øke holdbarheten av maling jobb, så la minst to timer å passere for malingen tørke.
8

Fjern slakter papir, tape og plastposer fra motorens komponenter, deretter feste den negative batterikabelen og luftfilter forsamlingen til å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121150.html

Previous:
Next:

auto Detailing