Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rense en Honda Accord Engine

Mest eieren unnlater å holde sine Accord motorrommet rent. Det er "ute av syne, ute av sinn" teori, og de fleste eiere ikke anser det som en prioritet. Men å ha en ren motor er viktig. Det kan gjøre det enkelt å identifisere kilden til en olje eller væske lekkasje, i stedet for å bli tapt i et hav av flekker og skitt som har samlet i mange år. Rengjøring av Accord motoren kan gjøres i løpet av få timer. Bortsett fra å se stor, vil det være verdt den ekstra innsatsen. Du trenger:
Plastposer
maskeringstape
Automotive avfettingsmiddel
høytrykksspyler
Mikrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner
1

La bilen avkjøles helt før du rengjør motoren. Arbeid på en varm motor kan føre til blokken å knekke fra en plutselig temperaturen skiftet, og som kan ødelegge motoren. Arbeider på et kjølig motoren er alltid tryggere.
2

Åpne panseret og finn distributør og sikringsskap. Dekke disse elementene med plastposer og forsegle dem med maskeringstape. Det er ikke avgjørende at selene være 100% vanntett, slik de er utformet for å ta litt vann, men et høyt trykk vannet blast kan skade de elektriske komponentene.
3

Spray motoren med avfettingsmiddel for å rense motoren og bryte ned noen fett som har samlet inn.
4

Spray motoren med et høyt trykk strøm vaskemaskin. Hold skivedyse ca 4 meter fra motoren først, deretter sakte flytte til innen 2 meter. Kontroller at dysen er på en innstilling på to inches eller bredere. Dette sprer trykket av spray så det vil ikke være intens nok til å kutte noen slanger eller ledninger.
5

Fjern plastposer og starte motoren. La varmen fra motoren for å kjøle delene, eller du kan la motoren av og tørk den med en microfiber håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121263.html

Previous:
Next:

auto Detailing