Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter Hodelykter

De frontlyktene på en bil er utformet for å vær elementene godt. Over tid polykarbonat linse foran på hodelykten kan bli pitted, gulnet, riper eller sprekker. Når dette skjer blir de mindre nyttig, ikke skinner som direkte eller sterkt som de burde. Selv om dette er upraktisk det også kan utgjøre en risiko når du kjører om natten eller i dårlig sikt forhold som tåke. Heldigvis er dette et enkelt problem å rette og ikke koster nesten like mye som å erstatte frontlyktene, som lett kan nå $ 500 til $ 1000. Du trenger:
polykarbonat poleringsmiddel
flanell eller frotté filler
Roll of blue low-tack maskeringstape
Vann slange eller annen vannkilde
1000-grit våt /tørr sandpapir (2 ark)
1500-grit våt /tørr sandpapir (2 ark)
2000-grit våt /tørr sandpapir (2 ark)
2500-grit våt /tørr sandpapir (2 ark)
3000-grit våt /tørr sandpapir (2 ark)
Vis flere instruksjoner
en

Vask lysene og alle rundt i området av bilen for å fjerne skitt og grus fra overflaten, og deretter voks området, samt for å holde unna overflødig sammensatte og holde den fra å skade lakken.
2

Tørk med en klut, og deretter maske rundt lyset med maskeringstape. Plasser tape slik at det skjuler maling og plast rundt lyset helt. Sørg for å grundig dekke eventuelle krom eller metall fordi poleringsmiddel er surt og kan spise gjennom finish.
3

Påfør litt poleringsmiddel på objektivet og gni den inn med en fille. Som sammensatte tørker opp og pinner til fille trekker den dis rett ut. Det tar en god 10 minutter av polering og en liten albue fett, så ikke prøv å jag det.
4

Inspiser linsen. Søke etter sprekker, groper og riper. Hvis noe er galt, fortsetter du til neste trinn.
5

Rengjør leftover polish fra linsen og området rundt.
6

Sug din sandpapir i vann i ca 5 minutter.
7

forsiktig sand hodelykten, starter med 1000-sandpapir, i konkrete og jevn horisontale linjer. Fortsett å slipe hele overflaten før den har en jevn konsistens, og riper, groper og sprekker er ikke lenger synlige. Sørg for å holde området fuktig under sliping, og det er best å skylle overflødig kornpartikler fra papiret mens sliping med slangen.
8

Skyll området godt og gjenta prosessen med hvert sandkorn av sandpapir, nøye unngå området rundt, og sliping vinkelrett på retningen av de slag som brukes sliping med den siste grit papir. (Vertikal, horisontal, vertikal, horisontal, etc.)
9

Rengjør området igjen og bruke poleringsmiddel til hodelykt.
10

Polsk området som beskrevet i trinn tre.
11

Inspiser linse for ytterligere skade. Hvis noen riper er igjen synlige deretter gjenta sliping prosessen kan fjerne dem. Det skal ikke være noen riper, groper, sprekker eller dis igjen i frontlyktene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121288.html

Previous:
Next:

auto Detailing