Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Resurface Eksos manifolder

Eksos manifolder er boltet opp til utløpssiden av en motor, og som sådan, er ansvarlig for evakuering motorens eksosgasser. Fordi de er plassert i de varme, fet rammen av motorrommet og også gjenstand for vann og rusk som kommer opp gjennom motorrommet fra veien, kan eksos manifolder oppleve mye slitasje over tid. Hvis du gjenoppretter en bil, bør eksos manifolder skal lakkeres. Du trenger
Sand blaster eller stålbørster og wire hjul
Elektrisk drill
Cleaner for å fjerne fett
malingsfjerner
rustfjerner
white spirit eller maling tynnere
Høy temperatur spray primer
Høy temperatur spraymaling
Clean lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eksos manifolder. Dette vil variere mye fra kjøretøy til kjøretøy. Vanligvis er de manifolder boltet fast til hodet med flere bolter eller nagler. Konsultere workshop manual for din bil.
2

Rengjør manifolder med et avfettingsmiddel å grundig fjerne all olje og fett.
3

Bruk en sandblaster og basilika sand for å fjerne all gammel maling og rust. Du kan også bruke en rekke stålbørster og wire hjul montert på en drill til å strippe manifolder. Hvis du bruker den siste metoden, bruker malingsfjerner på lakken.
4

Rengjør manifold grundig med white spirit eller tynner. Pass på at det er absolutt ingen spor av olje. Prøv å ikke ta på manifold etter at du har renset den.
5

Spray fordeleren med høy temperatur primer. Spray på et tynt lag, la det tørke i et minutt eller så, og deretter spraye på 2:58 tunge strøk.
6

Spray på høy temperatur farge pels. Dette kan være hvilken som helst farge, men hvis du skal gjenopprette en bil til fabrikken spec, og deretter finne ut hva den riktige fargen er. Spray på tre eller fire tunge jakker, slik at de strøk tørke mellom.
7

Sett manifold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121212.html

Previous:
Next:

auto Detailing