Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik Rengjør understell for en Car Show

Når en bil er tatt til en auto show, må alle deler av det være plettfri. Bilen er under intens gransking fra fender til støtfangeren, og fra taket til understellet. Rengjøring av understellet til det punktet av uberørte glans er arbeidskrevende, men ikke vanskelig. Du trenger
Rengjøring løsning
Hose
Steamer
Pressure dyse
skrubbing verktøy
Vis flere instruksjoner
Rengjøring av understell
1

Velg ditt rengjøringsmiddel. Auto deler butikker selger spesielle rengjøringsmidler. Men mange auto-entusiaster velger å bruke løsemidler som ovnsrens eller miljøvennlige rengjøringsprodukter for hjemmet. Forskning de ulike alternativene og bestemme hvilken renere er best for deg.
2

Hev bilen. For å rengjøre understellet, må du ha tilgang til den. Du kan heve bilen på et stativ, ramper eller med jekken.
3

Samle dine forsyninger. Få en slange, og sørg for at du har munnstykket festet og slangen festes til kranen. Prep rengjøringsmiddel, blande den i henhold til instruksjonene.
4

Spray understellet med vann. Bruk trykksatt munnstykket for å sprenge en skarp spray på understellet for å rense den for første rusk. Utvise forsiktighet når dette gjøres. Husk å bruke verneklær og muligens briller.
5

Arbeid deg rengjøringsmiddel hele understellet med skrubbing verktøy. Være grundig med å rense ut all grus.
6

Skyll bort rengjøringsmiddel med en annen skarp spray av vann. Ta deg tid til å gjøre dette skyll, gjør at alt det skitne vannet renses bort.
7

La bilen for et par timer for å tørke.
8

Buff understell med en myk klut. Det skal allerede være skinnende fra renseprosessen, men detaljering for et show bil fokuserer tungt på skinne faktor. Buff hver overflate du kan nå. For en ekstra dose av glans, sjekk med din lokale auto deler butikken for polish eller en avsluttende spray.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120918.html

Previous:
Next:

auto Detailing