Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri BBS Wheels

BBS hjulene er noen av de fineste lettmetallfelger i verden, og er mye brukt av high-end produsenter så vel som rase lag. For å opprettholde verdien og utseendet på BBS hjul, rent og polerer dem regelmessig. Du trenger:
Slange eller høytrykksspyler
Wheel renere
Soft wheel brush
frottéhåndklær
Metal polish
Bilvoks
Tire protectant
Show Mer Instruksjoner
en

Skyll hjulene grundig med en høytrykksspyler eller en slange, sprøyting vann mellom eikene og inn i hjulhuset for å fjerne smuss slik at det ikke kommer ut senere mens du vasker hjulene.
2

Vask kanten av hjulet og sentrum av hjulet med en vask mitt eller en myk bust hjulet pensel dyppet i rikelig med vann og din favoritt hjul-rensing såpe . Holde hjulet veldig våt i løpet av denne prosessen for å unngå riper i overflaten.
3

Clean mellom mesh eiker med hjulet børste hvis du har mesh-stil BBS hjul.

4

Skyll hjulene med slangen og deretter tørke dem med en ren, tørr, lofri frotté håndkle.
5

polske hjulene. For polert felger, bruk en høykvalitets alu-hjul polish som slag fra mors. Påfør en liten mengde av polish på en fille, bruke den til hjulet og buff ut finish.
6

Påfør en kvalitet automotive voks til hjulene som har en malt og klar-belagt finish. Voks hjulene med et frottéhåndkle.
7

Beskytt dekkets glans ved å bruke dekk protectant. Påfør dette med en svamp applikator for å unngå å få protectant på fersk detaljerte hjul. Nice looking dekk vil hjelpe hjulene ser sitt beste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121332.html

Previous:
Next:

auto Detailing