Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Den beste måten å rense aluminiumsfelger

For bilentusiaster, rene og blanke felger er like viktig som å ha en ren og skinnende bil. Selv om bilen felger er nær bakken og ta en viss grad av misbruk, det finnes måter å holde dem ser ny. Imidlertid opprettholde utseendet på nye og skinnende felger krever riktig type rensing samt polering. Skyll

første skritt for å oppnå den splitter nye rim utseende er å skylle felgen grundig. Dette kan gjøres ved bruk av vanlig vann til felgen. Bruk av slangen for å gjøre dette, ved hjelp av en sprøytedyse som vil anvende en viss grad av trykket når vann påføres på felgen. Trykket vil bidra til å bryte opp smuss og skitt. Også prøve og bruke varmt vann når det er mulig. Varmt vann vil fungere bedre for å fjerne skitt og smuss fra felgen.
Clean

ovnsrens er en stor gjør-det-selv-løsning for rengjøring av aluminiumsfelger. Ovnen støvsugeren skal brukes til felgen direkte etter skyllefasen mens felgene fortsatt tørking. Spray ovnsrens sjenerøst på felgen, spesielt i områder hvor det er mer sot og skitt caked på. Når du er fornøyd med programmet, ta en pause og la ovnen renere å fungere. La løsningen sitte i ca 30 minutter og deretter gå tilbake til å skrubbe med en slags ikke-slipende scrub pensel. Hvis alt smuss og skitt ikke kommer av første gang, påfør mer ovnsrens til områdene og skrubbe om igjen til du er fornøyd med utseendet på felgen. Etter skrubbing er ferdig, skyll randen med varmt vann og deretter bruke en trykksatt skyll fra slangen og munnstykket for å sikre at du fjerner alt ovnsrens. Sviktende å fjerne alt av ovnsrens kan føre til en hvit film skal vises når felgen er tørr.
Polsk

Påfør polish som du kjøper fra en bil forsyning butikken. Vanligvis kan du bruke en klar bilvoks å polere dine aluminiumsfelger og polish kan brukes samtidig du bruke voks til kroppen av bilen. Å bruke voks til overflaten av felgene, følg etiketten og sørg for å bruke en myk klut. Kluten du bruker til å polere og /eller ren er viktig fordi aluminium kan ripe lett hvis du bruker feil renhold instrumenter. Derfor, for å sikre at felgene ser bra ut så lenge som mulig, sørg for å rense og polere din felger på en jevnlig basis ved hjelp av de riktige typer rengjøringsmidler, klær og polerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121314.html

Previous:
Next:

auto Detailing