Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Tags fra et License Plate

lisens plate registrering klistremerker er designet for å aldri bli fjernet for å forhindre tyveri, så det virker som en enkel oppgave kan ofte være frustrerende i praksis. Men med litt tålmodighet og de rette verktøyene, vil du være i stand til å fjerne en kode fra en lisens plate i ca 20 minutter. Du trenger
barberblad maling skraper
Needle-nese tang
Hårføner
Cotton vattpinner
Goo Gone eller Lift Off
Vis mer Instruksjoner

1.

Hold et barberblad malingsskrape nesten parallelt med et hjørne på etiketten, og push og vrikke til du får bladet under alle klistremerke i lag. Arbeid bladet frem og tilbake til du ikke lenger kan bevege den frem.
2

Varm klistremerket er limet med en hårføner satt på høy i flere minutter, være forsiktig med å berøre platen eller klistremerket med fingrene (de blir veldig varm). Skyv deretter barberblad langs undersiden av klistremerket kanten, holde bladet parallelt med platen for å unngå å skrape det.
3

Påfør Goo Gone (se Ressurser) eller annen lim remover liberalt rundt kantene og under klistremerke med en bomullspinne. La det trekke inn i noen minutter, og deretter søke på nytt. Skyv barberblad under kantene og fortsette å jobbe frem og tilbake for å gradvis løsne limet.
4

Bruk nebbtang for å få et grep på den nå løse kanten av klistremerket stabelen, og Trekk forsiktig tilbake, bruke mer Goo Gone eller varme til å løsne kantene som du trekker.
5

Tørk alle spor av lim og lim remover med varmt såpevann eller ammoniakk-basert vindu renere, og tørr godt før du legger et nytt klistremerke på plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121015.html

Previous:
Next:

auto Detailing