Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk Chrome på en motorsykkel

Polering motorsykkel krom kan være en lang og vanskelig oppgave , vil denne artikkelen gå over noen tips for å gjøre chrome polering litt enklere. Instruksjoner
en

Kjøp en høy kvalitet krom polish som Meguiars , mødre eller turtle wax krom polish . Meguiars , mødre og skilpadde voks kan bli funnet på ditt lokale AutoZone eller forskudd auto butikker.
2

Før du bruker krom polsk pass på å rengjøre den med såpe og vann, og fjerne skitt eller olje . Du kan også finne rengjøringsprodukter på AutoZone eller forskudd auto butikker i ditt område.
3

Påfør krom polish til en fille og arbeid i små områder av gangen . Bruk små sirkelbevegelser for å bruke krom polish og deretter tørke det av med en ren fille .
4

For polering krom eiker og andre små deler du kan bruke en dremel verktøy med polering hjul , (også tilgjengelig på auto sone og avansere auto)
5

for polering krom i vanskelig tilgjengelige områder du kan plassere en fille over en flat spiss skrutrekker og bruke krom polish til spissen , være sikker på at skruen driver ikke rive gjennom fille og klø krom. ( Jeg vil noen ganger bruke en plast smør kniv i stedet for en skrutrekker )

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121334.html

Previous:
Next:

auto Detailing