Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Wax en bil med en Ultimate Detailing Machine av Porter Cable Electric Buffer

Enten bilen er en ettertraktet klassiker, helt nye, eller et sted i mellom, sjansene er det ser best ut med et utstillingslokale glans. Er standard auto detaljering buffere ikke bare klumpete og uhåndterlig, de også er vanskelig å mestre for den gjennomsnittlige bilist. Slike maskiner kan raskt føre til en god del kostbare skader på din bil er lakken. Nyere biler har en tendens til å motstå hånd rasping, i motsetning til biler av tidligere tiår. Dette utgjør et unikt problem for moderne drivere. En av de beste løsningene tilgjengelig i dag er den Ultimate Detailing Machine av Porter Cable. Denne kompakte buffer er ekstremt kraftig, og leverer over 6000 OSM (svingninger per minutt), men er relativt lett og mild til biler lakkerte overflater. Den er enkel å manøvrere, selv på vertikalplanet, og som ikke krever tung håndtering. Dette er maskinen både brukt og anbefalt for dette prosjektet. Artikkelen nedenfor inneholder instruksjoner for voksing bilen med denne utmerkede elektrisk buffer. Du trenger
lofri klut (s)
Ultimate Detailing Machine av Porter Cable (link følger med denne artikkelen), Elektrisk uttak og skjøteledninger
Meguiar Automotive Wax /Polish (eller produkt etter eget valg)
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen og tørk med en lofri klut for å fjerne eventuelle gjenværende vann. Fjern smykker og klokker og satt på et forkle for å beskytte klærne og bilens overflate.
2

Flytt bilen bort fra alle våtrom og stående vann.
3

Plukk opp den elektriske buffer og sted voks /polish på puten av buffer.
4

Stå på en tørr overflate og koble den til en strømkilde.
5

Plasser den elektriske buffer på overflaten av kjøretøyet. Påfør ikke mer enn ett pund av press som du flytter rasping maskinen i et sammenhengende, overdrevet "S" mønster over overflaten. Uten å løfte bufferen fra overflaten, rotere maskinen 90 grader og fortsett "S"-bevegelse vinkelrett på det første mønsteret. Flytt maskinen på en langsom og jevn fart over hele overflaten av bilen før den malte overflaten oppnår en svært glattet finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120989.html

Previous:
Next:

auto Detailing