Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rense en Truck Wheel System

Som lastebiler kjører gjennom støvete byggeplasser eller andre jobbsider som er florerer med forurensninger og gjørme, må lastebilsjåfører stole på en grundig hjul og dekk rensesystem for å unngå å frakte forurensninger fra et nettsted. Rene lastebil hjul systemer vare lenger også. Gjørme og sement kan tette opp de bevegelige delene av bilen og forårsake tidlig slitasje på alle deler. Du trenger:
To gulv knekt
Hose
Gummihammer
Sponge
Soap
Rags
Vis flere instruksjoner
1

Hev lastebil opp på gulvet knekt i to trinn. Planlegg å rengjøre foran og bak hjulet systemer separat for å unngå alvorlig skade ved å sette bilen opp på fire knekter på en gang. Bruk en hydraulisk heis hvis det er tilgjengelig for enda bedre kontroll over stabiliteten av lastebilen når den blir løftet.
2

Spray hele hjulet system med vann gjennom en høytrykksspyler for å kutte ut alt den synlige skitt. Hjulet består av dekkene, hjul, bremser, hjuloppheng enheter, aksler og drivakselen. Vær forsiktig med å spraye for mye vann i bremsene hvis du planlegger å kjøre lastebilen kort tid etter vasking.
3

Ta deg tid til å inspisere de delene av hjulet systemet mens det du er under den. Som vannet drypper delene, kjøre hånden din langs akslene å sørge for at alle delene er stramt og det er ingen korrosjon bygge opp.
4

Knock off rust bygge opp forsiktig med en gummi hammer for å se om der er ytterligere skade på noen av delene. Bruk en stålbørste til å skrubbe av vanskelig å flytte skitt, klumper av tørket sement og rust. Spray systemet igjen etter å ha jobbet på de tøffe flekker. Kontroller hele hjulet system for å sikre at du fikk all den potensielt skadelig rust og kjemikalier utenfor hjulene og tilknyttede deler.
5

Senk lastebil og vaske dekkene, utenfor hjul og hjulkapsler for hånd med en svamp og heavy-duty såpe. Spray gummi renere, slik som Armor All på dekkene og tørk av med en tørr klut. Polsk krom felger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121005.html

Previous:
Next:

auto Detailing